Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Peter
Your letter was sent toPeter
To værelser med køkken
Rent: kr. 5,500
Moving in: Immediately
Period: 3-12 months
Size: 30 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

To værelser med køkken

All information about the room

Address:
Bådehavnsgade , København
Rent:
kr. 5,500
Deposit:
kr. 11,000
Moving in:
Immediately
Period:
3-12 months
Size:
30 m²
Insertion date
28+ days ago
+ Read more

Description

To-værelses lejlighed på 30 m2 i 2 etages træhus fra 2009 beliggende i Andelsforening i alternativt havneområde i Fiskerhavnen, 2450 Kbh. SV., fremlejes fra d. 15. juli 2019 til d. 31. marts 2020. Her er ro, fællesskab, adgang til store naturarealer i Havnen, på Tippen og i Valbyparken og det er samtidig tæt på centrum. Huset er opdelt i tre lejligheder. Lejligheden som er til fremleje er placeret bagerst i stueetagen (nordsiden). Den er delvist møbleret og består af to værelser med egen indgang. Det ene værelse er indrettet med køkken og spise-plads, det andet er indrettet som opholds og soveværelse. Toilet med brusebad deles med lejligheden ved siden af (der er separat adgang til toilettet fra begge lejligheder). Der er tillige et mindre udendørs areal i tilknytning til lejligheden. Huset har trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes af husets beboere. Det er et ikke-ryger hus (der kan ryges udenfor) og udover husets to katte, kan der som udgangspunkt ikke være husdyr. Lejligheden kan kun fremlejes og bebos af en person.
Leje: 4900 kr. pr. md. samt a`conto forbrug: 600 kr. pr. md., i alt 5500 kr. Depositum er 11000 kr. som betales ved indgåelse af fremlejeaftale. Forudbetalt husleje er 1 md. inkl. a`conto forbrug, i alt 5500 kr., som ligeledes betales ved indgåelse af fremlejeaftale. Husleje for halvdelen af juli betales d. 1. juli, i alt 2750 kr.
Jeg søger en stille og rolig person som kan indgå i husets fællesskab. Skriv noget om dig selv og jeg vil vende tilbage med svar snarest efter mandag d. 10. juni. VH Peter

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more