Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Esben
Your letter was sent toEsben
Regulært værelse og ekstra opbevaring i nyistandsat lejlighed
Rent: kr. 3,900
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 11 m²
City: København

Regulært værelse og ekstra opbevaring i nyistandsat lejlighed

All information about the room

Address:
Parkstykket , København
Rent:
kr. 3,900
Deposit:
kr. 7,800
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
11 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hej! Jeg er Esben på 56 med deledatter på halv tid, Alina på 13 år. Af hensyn til hende søger jeg en roomie af hunkøn, gerne over længere tid.

Jeg kan tilbyde et regulært værelse (9 m2) i nyistandsat lejlighed og noget ekstra garderobe/opbevaringsplads ved bagindgangen, som du i princippet kan bruge som din indgang (ca 2 kubikmeter). Der er plads til dine ting i køkkenet, på badeværelset og i køleskab/fryser.

Der er et stort spisebord og et "blødt" hjørne. Bad og køkken og hvad du ellers bruger, hjælper du til at holde rent og rydeligt. I første omgang foregår vask i foreningens vaskeri, som er billigt. På sigt kan det være jeg får erhvervet både vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er 1 Gbit internetforbindelse.

Du har dit eget liv og er måske ved at sta...rte studier i byen, men har lyst til et samboskab med forskellige "overlap”, f.eks. at sludre med hinanden i hverdagen. Og kan finde ud af at holde ryddet efter dig selv på daglig basis og give den en skalle, når det er påkrævet.

Jeg er veganer (men min datter spiser lidt kød) - måske er du selv veganer, vegetar eller flexitar; et overlap kunne være at dele nogle grøntsager. I hvert fald er du ikke typen der skal stege bacon, ovnstege en steg eller koge en skinke...

Jeg arbejder on and off som skolelærer, men er uddannet cand. phil. i musikvidenskab med mange andre uddannelser og jobs i bagagen. Underholder mig med musik i meget forskellige og under tiden krævende afarter og film af alle slags. Og er i øvrigt en sprognørd. Min datter er hjemme hver anden uge og elsker også musik og film, ikke mindst anime. Hun tegner og spiller musik - og er nem at omgås.

Jeg er vant til at leve sammen med andre og tilpasse mig. Jeg er nem at snakke med om grænser, behov osv. Så det er nemmest for mig, hvis du kan udtrykke hvem du er og hvor du er…

Jeg har gennemgået mange ændringer i mit daglige liv de seneste halvandet år og arbejder på at skabe en base med fred, varme, humor og tryghed.

Til dit værelse kan udlånes et lille skrivebord og sovesofa og du skal bruge underlag (som jeg har) hvis du anvender kontorstol. Du kan sikkert godt låne en madras, hvis du har overnattende gæster. I øvrigt er dit værelse selvfølgelig dit og ikke et sted jeg sætter min fod.

Lad os chatte/snakke sammen og hurtigt finde ud af, om der er grundlag for at du kommer og møder mig og ser lejligheden. Og faktisk er min datter også hjemme lige pt.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Female
Age:
18 - 99
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more