Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Fantastisk værelse på 17 kvm - Frederiksberg
Rent: kr. 4,800
Moving in: Immediately
Period: Over 1 year
Size: 17 m²
City: Frederiksberg
The room is rented out Find other rooms

Fantastisk værelse på 17 kvm - Frederiksberg

All information about the room

Address:
Carl Bernhards Vej , Frederiksberg
Rent:
kr. 4,800
Deposit:
kr. 24,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
Yes
Period:
Over 1 year
Size:
17 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej :)

Vi udlejer et fedt værelse på Frederiksberg hurtigst muligt. Lejligheden er 130 kvm og der er et stort køkken. Bad og toilet er placeret i to forskellige rum. Der er fælles have, cykelkælder, vaskemaskine, tørretumbler, Internet og opvaskemaskine.

I lejligheden bor jeg selv og hveranden uge min søn på 11 år. Det er en forudsætning at du kan lide børn og at du kan se noget fantastisk ved en lille samtale en gang i mellem om skateparken eller lign.

Der ud over har vi en gammel hund, Kala på 9 år. Hun er Shar pei af race, en rigtig hygge hund. Renlig og meget rar.

Derudover har vi både åbne og lukkede døre, vi har en almindelig hverdag med aftensmad og sengetider. I weekenden har vi tit gæster eller er ude i byen og vi er generelt meget gæstfrie.

Du skal ikke være hysterisk ikke-...ryger, men heller ikke forvente at det er et ryger-hjem. Man må gerne ryge en cigaret i køkkenvinduet når man drikker en kop kaffe.

Vi har i mange år haft lejer og vi kan godt lide det. Vi synes det er vigtig at du har overskud og lyst til at drikke en kop kaffe i køkkenet en gang imellem og vi synes også det er dejligt med lukkede døre og ro :)

Det er selvfølgelig vigtigt at du ikke larmer i lejligheden efter han er lagt i seng kl.22 ligesom det ikke er muligt at holde fest eller invitere en masse mennesker.

Jeg har en forventning om at du rydder op og gør rent efter dig selv i køkkenet, badeværelse, wc og på værelset. Det er lettest hvis du er enig i, at et rent hjem generelt er optur. Jeg har nogle ret enkle husregler, det er blot vigtigt de bliver overholdt. Dem tager vi ved samtalen.

Vi deler rengøring på fællesområder (køkken,bad,toilet), således at jeg gør rent efter mit barn har været hjemme i en uge - du gør det i den anden uge, hvor vi kun er to hjemme.

Vi har en meget almindelig rytme og står typisk op kl.6-7, hvor vi tager i skole og på job - og vi går i seng inden midnat i hverdagene.

Huslejen er inkl. forbrug til husholdning - wc papir, køkkenrulle, rengøringsmidler, vaskepulver m.v. Depositum er inkl. førstevalg sidste måneds husleje.

Vi er vistnok meget afslappede og rare og vi glæder os til at høre fra dig :)

Kh

Viktor
Kala (hunden)
Louise

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 33
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once a week, Never parties
+ Read more