Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Ida
Your letter was sent toIda
Stort værelse 800 meter fra fisketorvet udlejes
Rent: kr. 5,635
Moving in: Immediately
Period: 12-24 months
Size: 15 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Stort værelse 800 meter fra fisketorvet udlejes

All information about the room

Address:
Willy Brandts Vej 5, København
Rent:
kr. 5,635
Deposit:
kr. 22,540
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
12-24 months
Size:
15 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Stort værelse udlejes i en 2 værelses lejlighed i SV, Engholmene (800 meter fra Fisketorvet) - Indflytning pr. 1 oktober 2019

Hej Boligsøgende
Jeg søger en ny lejer til et umøbleret 15kvm stort værelse i min lejlighed som ligger på Engholmene – kun 800 meter fra Fisketorvet. Værelset til venstre på plantegningen, er det jeg lejer ud. Inde på værelset er der et teknikskab, som delvist kan bruges til opbevaring. Der er 1,3 km til Dybbølsbro station og 4 km til Nørreport station, hvilket vil sige at det meste er i cykelafstand. Lejligheden er 60kvm stor og ligger på 5 sal (der er elevator). Der vil være adgang til køkken med spiseareal samt et dejligt stort badeværelse og en rummelig altan. Lejligheden har både opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler. Ud over det har lejli...ghedsbygningen en gård, et kælderrun og så ligger den lige ved kanalen så muligheden for solbadning/badning er der også. Lejligheden blev færdigbygget i januar og er derfor splinterny.

Lidt om mig:
Jeg er 21 år, læser til dagligt på IT-Universitet og arbejder deltid i Torvehallerne. Jeg er et meget socialt menneske og ønsker derfor en roomie der også vil have et socialt fællesskab hvor vi enten laver mad, drikker øl, ser friends eller laver noget andet sjovt sammen. Samtidigt lægger jeg dog stor vægt på at en lukket dør respekteres. Ud over det så bruger jeg en del af min fritid på at lave smykker og at træne i et fitnesscenter.

Jeg søger en roomie (kvinde) i alderen 21-24 år som studerer og har en fast indkomst. Desuden søger jeg en som IKKE ryger og det vil heller ikke være tilladt at have husdyr. Dog skal du kunne klare at mine forældres lille hund besøger en gang i mellem. Ellers så går jeg en del op i at fællesarealerne i fællesskab bliver holdt rene og pæne.

Huslejen alt inkl. 5635 (el, vand, varme og internet)
Depositum er på 3 mdr. og så vil der være en måneds forudbetalt husleje.
I alt 28.175 kr.

Der vil også være nogle ekstra udgifter oven i huslejen f.eks. husholdningsartikler og/eller rengørings produkter som vi ville skulle dele.

Hvis du har læst så langt så giv dig selv et ”self-five” og skriv lidt om dig selv til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Female
Age:
20 - 24
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more