Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Josefine
Your letter was sent toJosefine
To værelser til leje
Rent: kr. 3,200
Moving in: December 1
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Odense
The room is no longer available for contact Find other rooms

To værelser til leje

All information about the room

Address:
Læssøegade , Odense
Rent:
kr. 3,200
Deposit:
kr. 10,400
Moving in:
December 1
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
13 days ago
+ Read more

Description

Vi er Josefine og Rasmus, og vi bor i en lækker lejlighed på Læssøegade - lige ved både Bar’Sushi, Carlsens Kvarter og andre steder, hvor du kan bruge alle dine penge.
Vi mangler hele 2 roomies til vores 133 kvm store lejlighed fra den 1. december (fleksibel indflytning). Lejligheden består af en god stor entre, en kæmpe stue, hvor 24 mennesker tidligere har været stuvet sammen til fest, og hvor der er bordfodbold. Et fint køkken MED opvaskemaskine (oh yeah) og et badeværelse.
Det ene ledige værelse koster 2100 inkl varme, vand, tv og internet - men ikke el. Det er et lille værelse på 6,5 kvm, men det er billigt og hyggeligt.
Det andet værelse koster 3200 inkl varme, vand, tv og internet - men ikke el. Det er på 17,5 kvm, så der er godt med plads!

For begge værel...ser er depositum 10.400 kroner.

Lidt om os:
Rasmus er 27 år og lige blevet færdiguddannet psykolog. Han arbejder lige nu med egen virksomhed og spiller til daglig fodbold i OKS to-fire gange om ugen, hvorfor han også er at finde på Nature Energy Park en gang eller to om måneden. Til trods for at Carlsens Kvarter er lige om hjørnet, er Rasmus’ favorit bar C4. Han er yderligere interesseret i at høre din mening på afslutningen af Game of Thrones.

Josefine er 26 år gammel læser til lærer på UCL. Når hun ikke læser render hun enten til kor, klaver, guitar, musical eller andre potentielt larmende ting - men hun er god til at holde volumen nede på værelset. Josefine kan hverken lide øl, kaffe eller vin, og hun er dårlig til bordfodbold. Til gengæld er hun herre god til at lave drinks og cheesecake, hvilket ofte kommer bofællerne til gode.

Lidt om dig:
Bofællesskabet ændrer sig, hver gang der er udskiftning, og det har vi det fint med. Vores vigtigste krav er, at du har boet ude før samt har en ansvarsfølelse over for fællesarealerne og almen rengøring. Derudover skal du have lyst til at bo med andre. Selvom vi har travlt og ingen fast fællesspisning, så spiller vi tit brætspil, drikker en øl, ser serier eller andet hyggeligt - det vil vi gerne holde fast i.

Lyder det som noget for sig, så skriv en besked til mig, hvor du skriver hvor du kommer fra, hvad du laver i Odense, fritidsinteresser og fremtidsplaner og hvad du forventer ved at bo i et bofællesskab - og selvfølgelig hvilket værelse du foretrækker.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more