Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Nybygget lejlighed i Valby
Rent: kr. 5,500
Moving in: Immediately
Period: Under 1 year
Size: 18 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Nybygget lejlighed i Valby

All information about the room

Address:
Ingrid Marievej 28, 2500 København
Rent:
kr. 5,500
Deposit:
kr. 00
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Under 1 year
Size:
18 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hejsa
Da vores roomate skal ud at sejle i en længere periode, søger vi derfor en roomate til vores 4 værelseslejlighed med mulig indflytning d. 1.8.2020 og frem til d. 1.1.2021.
Lejligheden er nybygget og ligger i Valby på Grønttorvet, hvilket er godt placeret i fht. transport- og indkøbsmuligheder, træningscenter mv. Hele lejligheden er 129 kvm fordelt på 3 værelser, et bad, stor stue og køkkenalrum, altan OG tagterrasse. Lejligheden er desuden udstyret med alt i hårde hvidevarer samt gulvvarme overalt. Depotrum og cykelparkering forefindes i kælderen. Lejligheden ligger på 4. sal (bare rolig, der er elevator) hvilket giver en flot udsigt fra altanen og terrassen men også fra værelserne.
Værelset der er til leje er cirka 18 kvm stort og er indrettet med et enkelt klædeskab. Huslejen ligg...er på 5500 kr hvor 300 af dem er et accontobeløb, der skal dække en del af vand og varme. Der skal ikke betales noget depositum, da vores roomate vender hjem fra havet igen og overtager værelset engang til næste år.

OBS: Værelset er ikke møbleret.

Om os:
Nicolaj: Jeg er 23 år gammel og uddannet automekaniker, der er ansat som marinekonstabel i Søværnet. Jeg sejler på skift, så der vil være perioder hvor jeg altid er hjemme og nogle hvor jeg aldrig er hjemme. Når jeg er hjemme kan jeg godt lide at være sammen med mine venner og er altid frisk på madlavning og måske en øl eller to. Jeg er en åben og frisk fyr der altid er klar på lidt ballade.

Christian: Jeg er også 23 år gammel og sejler ligeledes i Søværnet. Jeg sejler ofte lidt mere spredt og har derfor mulighed for at komme hjem hver dag efter fyraften. Jeg går meget op i træning og madlavning og bruger derfor en god del af min tid i køknet eller i fitness. Ellers er jeg meget sammen med mine venner/kollegaer og er da fra tid til anden også blevet set med en øl i hånden.

Vi håber at høre fra dig. Kontakt mig gerne for ekstra spørgsmål eller en rundvisning i lejligheden.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 29
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more