Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Emil
Your letter was sent toEmil
Værelse i Valby
Rent: kr. 4,859
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 6 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Værelse i Valby

All information about the room

Address:
Karin Nellemoses Vej , København
Rent:
kr. 4,859
Deposit:
kr. 9,800
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
6 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vores nuværende roomie afslutter sin bachelor og vil gerne ud og opleve verden. Derfor søger vi nu en ny roomie til vores lejelejlighed fra d. 1.2.2020.

Lejligheden ligger i Valby ved siden af Valby Maskinfabrik, kun 1 km fra både Valby og Ny Ellebjerg station, og så går 4A lige ude foran døren. Lejligheden, som er fra 2013, er på 92 kvm plus 13 kvm fordelt på 3 altaner. Vi har alle hårde hvidevarer; opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Samt gulvvarme!

Værelset er ikke så stort, men hvis man er smart når man indretter det, kan man sagtens få plads til det hele. Som i kan se på billederne. Lejligheden er indrettet med stor stue, der hænger sammen med et køkken-alrum, der sammen med badeværelset udgør 69,4 kvm.

Huslejen ligger på 4859 kr. + aco...nto som udgør 367 kr. per måned. Derudover er der udgifter til el og internet, som betales hver 3. måned.

Vores krav til dig er:

• 20-30 år
• Ikke ryger
• Studerende/fuldtidsarbejdende
• Pligtopfyldende ift. rengøring

Desuden ønsker vi at du er frisk på en øl (eller 10) en gang imellem, men ikke holder fester hver weekend. Vi forventer en gensidig respekt, hvor man både kan være sociale og se en fodboldkamp eller Counterstrikekamp, men samtidig kan have lov at være sig selv.

Lidt om os:
Vi har kendt hinanden siden 2012, vi gik i gymnasiet sammen og har været gode venner siden, og kender derfor hinanden ekstremt godt. Vi har begge kærester, men udgør til gengæld ekstremt gode wingmen.

Jeg hedder Rasmus, er 24 år gammel, og studerer for tiden Leisure Management på 3. semester. Hverdagen går med at spille fodbold, være sammen med de venner jeg nu har, og i weekenderne arbejder jeg som bartender. Jeg står for de gode cocktails, lækker mad, dejlig fodbold i fjernsynet og godt selskab.

Jeg hedder Emil, er 23 år, og studerer til 3D digital artist på TrueMax Academy, jeg er lige nu i gang med mit 5. af 7 semestre. Jeg spiller badminton et par gange om ugen, og ellers bruger jeg meget af tiden på at spille og se counterstrike samt være sammen med kæreste og venner, men jeg er også glad for bare at slappe af.

I kan kontakte os her.

Mvh
Emil Hertzum Burchard &
Rasmus Emil Jensen

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 28
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more