Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Christian
Your letter was sent toChristian
DEJLIGT VÆRELSE TÆT PÅ STATIONEN OG CENTRUM MED EN HYGGELIG BAGGÅRD
Rent: kr. 3,000
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 14 m²
City: Slagelse

DEJLIGT VÆRELSE TÆT PÅ STATIONEN OG CENTRUM MED EN HYGGELIG BAGGÅRD

All information about the room

Address:
Valdemarsgade 3, 4200 Slagelse
Rent:
kr. 3,000
Deposit:
kr. 9,000
Moving in:
Immediately
Period:
Unlimited
Size:
14 m²
Insertion date
10 days ago
+ Read more

Description

Hejsa!

Da min nuværende roomie flytter tættere på sit job, søger jeg en ny til at overtage hendes værelse med indflytning start-december 2019.

Her er tale om et dejligt værelse på Valdemarsgade med udsigt udover den hyggelige baggård, hvor der er blomsterbede og borde man kan sidde og nyde solen ved . Lejligheden er ca. 90 m2 og vi vil deles om køkken og badeværelse, hvor der også er vaskemaskine. Centrum, togstation, indkøb og Uni ligger alt sammen 5 min gang fra lejligheden, så man kan lade cyklen stå der hjemme.

Selv er jeg en rolig og positiv jyde, som foretrækker at holde døren åben, men respekterer en lukket dør da det er hvad et hjem skal give tid til. Dog vil jeg i den grad også værdsætte et godt venskab med sociale tider, da stemning derhjemme kun bliver bedre af det. Om det så er en lille vinsmagning, fælles aftensmad eller brætspil, så er jeg højst sandsynligt på - og jeg håber selvfølgelig at du også er det ;)

Til daglig arbejder jeg som konsulent og rejser en del, så du vil som regel have lejligheden for dig selv mandag-torsdag, men du behøver ikke selv have et fuldtidsjob endnu. Dog er det vigtigt at du er en rolig og ansvarsfuld person, som man kan regne med. Og naturligvis skal du være en som forstår at holde rent og orden i en lejlighed.

Værelset udlejes umøbleret og lejen vil inkludere internet, ac. varmeforbrug samt indbosforsikring, og der betales depositum svarende 3-måneders leje.

Lyder ovenstående interessant, så send et par ord om dig selv, hvilke roommate forventninger du har, og så vender jeg tilbage asap ;)

Updaterede billeder af værelset kommer også asap.

Bedste hilsner
Christian

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
18 - 35
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more