Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Emma
Your letter was sent toEmma
Værelse i Cortex Park Vest
Rent: kr. 3,330
Moving in: January 15
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Odense

Værelse i Cortex Park Vest

All information about the room

Address:
Cortex Park , Odense
Rent:
kr. 3,330
Deposit:
kr. 13,320
Moving in:
January 15
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
7 days ago
+ Read more

Description

Ditte-Emilie og jeg søger en sød roomie til at overtage det tredje værelse i vores helt nye lejlighed i Cortex Park Vest i Odense M 5230 pr. 15/1-2020 :)
Lejligheden er 99 kvm og består af tre soveværelser, hvoraf dit er 9 kvm med et indbygget skab. Derudover har lejligheden badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, køkken med alt i hårde hvidevarer, stue med åben forbindelse til køkkenet og en fin altan med udsigt til sø og skov.
Lidt om os:
Emma er 21 år, fra Sønderborg og skal til februar starte på medicinstudiet. Hvis hun ikke er at finde i lejligheden, er hun ofte (en gang imellem) at finde i fitness. Ellers er Emma glad for en drink eller fire og andre sociale aktiviteter. Hun er bestemt ikke den bedste i et køkken, men vil gerne give et forsøg på at skrælle grøntsager.
Ditte-Emilie er 20 år, også fra Als, og starter også på medicin til februar. Hun træner ikke fordi hun nyder det, men fordi hun gerne vil se godt ud ;) Hun elsker at slå sig løs til fester, men nyder også en aften på sofaen med film og hygge til. Dittes svaghed er helt sikkert, at hun godt kan bruge for meget tid foran bøgerne, så hjælp hende gerne væk fra dem i ny og næ.
Vi søger en stille og rolig studerende, køn og alder er underordnet, der ikke ryger og kan finde ud af rydde op efter sig selv. Du må gerne være frisk på lidt hygge engang i mellem. Vi har et fælles ønske om at spise aftensmad sammen mindst én gang i ugen eller lave anden form for hygge sammen. Vi respekterer en lukket dør, og vi forventer naturligvis det samme den anden vej. Da vi er de første til at bo i lejligheden, forventer vi, at du vil være med til at passe godt på den.

Er du interesseret eller har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Billederne er fra udstillingslejligheden - vi indretter vores lejlighed præcis, som vi ønsker :)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 25
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more