Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Caroline
Your letter was sent toCaroline
Værelse udlejes i Valby med fri benyttelse af køkken og stue
Rent: kr. 5,800
Moving in: March 1
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: København

Værelse udlejes i Valby med fri benyttelse af køkken og stue

All information about the room

Address:
Gammel Køge Landevej 20, 2500 København
Rent:
kr. 5,800
Deposit:
kr. 17,400
Moving in:
March 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
11 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Søger dreng eller pige
Alderen 20-25
Umøbleret værelse på 10,5 m2
Lejen vil være fra d. 01.03.2020 ubegrænset
Lejligheden ligger 600 m fra Valby st. Og 800 m. Fra Ny Ellebjerg st. Derudover er der mulighed for indkøb i gåafstand.
Huslejen ligger på 5.800,00 kr/mdr (kan stige efter elforbrug).
Der skal indbetales 17.400,00 kr. i depositum samt en måneds forudbetalt leje på 5.800,00 kr.
Udover værelse er der fri benyttelse af køkkenalrum, badeværelse og depotrum i kælderen. Der er i kælderen adgang til cykelkælder samt mulighed for at tilkøbe bilparkering. Lejligheden er ny renoveret og opført i maj 2019 med nyt gårdareal og små restauranter i stueetagen. Lejligheden er på 108 kvm delt på 3 værelser samt et stort køkken alrum med åben stue. Fra s...tuen er der udgang til altanen som er vendt mod gården. Der er tilhørende vaskemaskine, tørretumbler samt opvaskemaskine.

Du skal være en åben person med gåpåmod og godt humør i alderen 20-25 år. Vi forventer du elsker at feste ligeså meget som du nyder at slappe af på sofaen. Vi går ind for discount varer og går ikke særlig højt op i økovarer (det er spare tider). Derudover er klima utrolig spændende, men vi gider ikke belæres i vores privatliv (eller gå ned på kød). Så vi forventer af dig, at du er åben, social, glad og ikke en veganer eller klimaaktivist.

Vi er to piger på 20 år der færdiggjorde gymnasium i 2018. Vi arbejder begge i et inkassofirma så har du rod i økonomien, er det nok ikke os du skal bo med, da det ikke er så rart at ringe til sin roomie når man er på arbejde. I den forbindelse er Caroline i gang med at tage sin elevplads gennem vores arbejde mens Agnete er inkassoassistent på fuld tid i sit sabbatår. Vi arbejder i gennemsnit 45-60 timer pr. Uge, og vi sætter derfor pris på overbærenhed samt ro i hverdagen. Dermed ikke sagt, at vi aldrig er klar på fest når kl. Slår 15.30 fredag eftermiddag.

Agnete forventer at påbegynde en eller anden form for uddannelse til sommer og vil derfor gå fra fuldtidsarbejdende til fuldtidsstuderende. Imens vil Caroline pendle frem og tilbage fra Jylland mens hun kæmper sig igennem sin elevplads. Vi håber derfor at du også har en travl hverdag eller i hvert fald er indforstået og respekterer vores hverdag.

Vi er begge meget socialt anlagt og åbne, men vi sætter også pris på en lukket dør. Caroline har boet ude i 1 år mens det er første gang Agnete skal stå på egne ben. Vi sætter stor pris på rene overflade – rent hjem giver rent sind. Vi forventer derfor, at der bliver hjulpet grundigt til med rengøring. Så er du typen der lader din pizzabakke stå i flere uger, så skal du nok klikke dig videre.

Hvis du synes, at dette lyder interessant, så smid os en besked.

Med venlig hilsen
Caroline og Agnete

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 25
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more