Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Satcha
Your letter was sent toSatcha
Vi leder efter en fjerde person til at fuldende vores nye bofællesskab på Amager Strandvej pr. 1. eller 15. februar 2020.
Rent: kr. 5,367
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Vi leder efter en fjerde person til at fuldende vores nye bofællesskab på Amager Strandvej pr. 1. eller 15. februar 2020.

All information about the room

Address:
Amager Strandvej 32, 2300 København
Rent:
kr. 5,367
Deposit:
kr. 25,785
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Om lejligheden: Lejligheden er nybygget, så der har ikke boet nogen i den før. Der er tale om 136 kvm på 6. sal med havudsigt og udsigt ud over de fine kolonihaver på Amager Strandvej. Den består af et stort køkkenalrum, 4 soveværelser, 2 badeværelser, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, og en stor sydvendt altan. Fik vi nævnt, hvor vild udsigten er?!

Om værelset: Værelset er ca. 10 kvm. Koster 5367 kr/md inklusiv vand og varme (dertil kommer andre fælles udgifter så som; el og internet). Der er et indbygget skab og et dejlig stort vindue med udsigt.

Lidt om dine kommende roommates:
Sanne: Er 31 år og arbejder til daglig som lærer i en modtagelsesklasse. Oprindeligt bornholmer, men er nok også den mest lokalkendte blandt os, da hun har boet på A...mager de sidste 12 år. Hun elsker at vinterbade på Helgoland, danse, drikke rødvin, spille de fleste former for boldspil, være sammen med venner og familie og passe sit sommerhus på Bornholm.
Mia: Er 27 år og arbejder til daglig med nudging og adfærdsdesign. Ellers rejseglad og eventyrlysten og har for nylig boet 1,5 år i Australien. Rigtig københavner og elsker alt byen har at byde på - især god mad og musik. Derudover glad for yoga og meditation og altid frisk på rødvin eller øller.
Satcha: Er 28 år og afsluttede for et år siden en kandidat i erhvervsøkonomi og udviklingsstudier, starter i praktik i UNDP om to uger, men leder også efter et nyt spændende fuldtidsjob. Hun har studeret, rejst og boet i flere forskellige lande (primært Sydamerika) og nyder at svinge hofterne til latinrytmer i det københavnske natteliv. Hun er glad for at lave mad og bage kage, især hvis det bliver delt i godt selskab med et glas vin.

Vi søger: en person på +25, der vil være med til at skabe et hjem og altså ikke bare dele husleje. Indtil nu forestiller vi os, at have fast fællesspisning 1 gang om ugen (ud over alt det spontane) og generelt dele hverdagens stort og småt over kaffe eller et sent glas rødvin. Dette er naturligvis også noget, du får indflydelse på. ?

Det med småt - som er VIGTIGT!
Der skal ligges 25.785 kr. (3 mdrs depositum og 2 mdrs forudbetalt leje) relativt hurtigt, da indflytning allerede er 1./15. februar. Da vi ikke selv er flyttet ind endnu, kan fremvisning af lejligheden ske efter aftale med udlejer, evt. søndag 19. januar.
Hvis ovenstående har vakt din interesse, så skriv en e-mail med lidt om dig selv og hvad du gør dig af tanker om et bofællesskab inden på onsdag d. 15. januar, så giver vi en kop kaffe d.16. eller 17. januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
25 - 35
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more