Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Christoffer
Your letter was sent toChristoffer
Kalder alle boligsøgende! Troede du også du skulle være 40+ før du skulle bo med havudsigt? Så tro om igen og kig med her!
Rent: kr. 4,600
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Kalder alle boligsøgende! Troede du også du skulle være 40+ før du skulle bo med havudsigt? Så tro om igen og kig med her!

All information about the room

Address:
Mariane Thomsens Gade , Aarhus
Rent:
kr. 4,600
Deposit:
kr. 13,800
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg søger en roomie til et dejligt lyst værelse med egen altan i en moderne lejlighed, på Aarhus Ø.

INDFLYTNING D. 15/4-2020

Leje 1 år med mulighed for forlængelse

Lejligheden er i alt 78 kvadratmeter, fordelt på 2 værelser, et køkkenalrum, badeværelse og entre. Her er alt hvad hjertet begærer i hårde hvidevarer (så du slipper både for vaskekælderen og opvasken, hurra), cykelkælder, eget depotrum og 2 altaner. Lejligheden er en del af Pakhusene, som ligger yderst på Øen - et roligt og naturskønt område, langt nok fra byen til at være sit eget, men ikke længere væk end en hurtig tur på jernhesten! Dit værelse er ca. 10 kvm med egen altan (fik jeg nævnt det med havudsigten? ), som ses på billederne. Værelset er lyst og lækkert (har selv boet på det, så ...den er god nok!).

Lidt om mig - jeg hedder Christoffer og er 21 år (og ses på det smukke bathroom-selfie på en af billederne). Til daglig studerer jeg datalogi, men du skal ikke lade dig skræmme; jeg er hverken afhængig af energidrik eller mørke, og jeg ejer op til flere skjorter ??
Når tiden ikke går foran skærmene, på uni såvel som på arbejde, bruger jeg tiden med min guitar, med venner (kliche, i know) eller træner op til mit næste seriemaraton. Jeg er en rolig og social fyr, som foretrækker en god snak over et par øl fremfor den store bytur hver fredag.

Hvem er du? Studerende (boligstøtte for the win), ikke-ryger, og har boet ude før - køn er irrelevant. Du er interesseret i at skabe et hjem sammen, hvor der er plads til madlavning, sludder, serier og diverse, såvel som en lukket dør. Og så det helt sædvanlige; du har svunget en støvsuger før, og er klar på at holde et pænt hjem.

Lidt om det kedelige:
Huslejen er på 4600 kr.
Aconto 700 kr. (dækker vand, varme, el og internet)
Depositum: 3 måneders husleje
Forudbetalt leje: 1 måneds husleje

Udover dette er der boligstøtte (pt. er den på ca. 1000 kr., og burde ikke ændre sig), og den deler vi selvfølgelig 50/50

Hvis det lyder som noget for dig, så tag endelig fat i mig .

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 30
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more