Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Ledigt værelse i 5-værelses lejlighed i Valby Maskinfabrik
Rent: kr. 4,250
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 6 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Ledigt værelse i 5-værelses lejlighed i Valby Maskinfabrik

All information about the room

Address:
Montagehalsvej 7, 2500 København
Rent:
kr. 4,250
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
6 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

MANGLER DU ET STED AT BO? KAN DU GODT LIDE AT BO MED ANDRE MENNESKER? OG GÅR DU MED EN LILLE DRØM OM AT BO I HJERTET AF KØBENHAVN (SOM JO ER VALBY)? SÅ SKAL DU KIGGE MED HER…

Vi søger nemlig en, der kan flytte ind på et ledigt værelse i en 5-værelses lejlighed i Valby Maskinfabrik pr. 1/4-2020.

Hvor kommer DU til at bo?

Lejligheden er nybygget og bosat for første gang i oktober 2017. Den befinder sig på 2 sal og er 111 kvm med 4 værelser, depotrum, badeværelse, stort køkken alrum og to altaner. Derudover er der både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Værelset er 6,5 kvm og udlejes umøbleret. Der er to billeder af værelset for at vise forskellige indretningsmuligheder. Placeringen i lejligheden kan ses i markeringen på plantegningen.

Huslejen er 4250 kr. om måneden eksklu...siv el og internet. Derudover skal der lægges et depositum på 5.000 kr. ved indflytning samt 1 måneds forudbetalt husleje, som vil dække den sidste måned af lejeperioden.

Hvem er vi?

Jens er 22 år gammel og læser til dansklærer på Campus Carlsberg. Han kan godt lide at bruge sin fritid i fitnesscenteret og at forsøge at koge det perfekte æg.

Emil er 25 år gammel og er fuldtidstjener i Nyhavn, hvor han bruger størstedelen af sin tid. Når han endelig er hjemme, kan han godt lide at bestille take-away og lede efter den næste rejsedestination (og så har han en særlig forkærlighed for Polen).

Clara er 25 år gammel og studerer kandidatuddannelsen Sociale Interventionsstudier på RUC, hvor hun også arbejder. Derudover holder hun meget af kaffe, breezers og brætspil (gerne samtidigt).

Vi holder alle sammen af filmaftener, kaffe/te/vin/øl på altanen og er generelt sociale mennesker. Derfor håber vi at finde en, der kunne tænke sig at være med til det - men vi har også respekt for en lukket dør.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mange spændte hilsner fra Emil, Jens og Clara

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more