Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Kamilla
Your letter was sent toKamilla
Dejlig stort værelse!
Rent: kr. 3,810
Moving in: May 1
Period: Unlimited
Size: 17 m²
City: Aalborg

Dejlig stort værelse!

All information about the room

Address:
Steen Blichers Gade , Aalborg
Rent:
kr. 3,810
Deposit:
kr. 18,700
Moving in:
May 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
17 m²
Insertion date
13 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Da min kære roomie desværre flytter, søger jeg nu en ny roomie til lejligheden, som er beliggende i Steen Blichersgade. Indflytning start maj (Lejeperioden er ubegrænset)

Lejligheden er på 2. sal, med kort afstand til stationen, fitnesscenter og indkøbsmuligheder. Lejligheden er i alt 98 kvm, og består af 3 værelser. Det er en ældre, charmerende herskabslejlighed med stuk, som fremstår utrolig flot og moderne. I lejligheden har vi et stort køkken med opvaskemaskine. Lejligheden har en god plantegning og er yderst delevenlig, da alle værelser er store. Vores værelser vil være adskilt af stuen. badeværelset er ikke det største, men det fungerer fint - og toilettet er ikke i vejen når man tager et bad. Derudover er der en kælder, hvor der er vaskemaskine + tørretumbler, og et lille... rum til opbevaring. Vi har samtidig også en hyggelig fælles baggård med græs, bænke samt plads til cykler.

Dit værelse
Huslejen er på 3810kr kroner inkl. varme. Boligstøtte udgør cirka 500 kr. pr. mand pr. mdr., derfor skal du være studerende

Indflytning vil være start maj. Ved indflytning skal du betale én måneds forudbetalt husleje samt depositum.

Som roomie ser jeg dig gerne være glad for fællesskab, hvor vi tager hensyn til hinanden. Jeg sætter selv pris på et rent hjem, og jeg forventer du gør det samme. Du skal kunne respektere en lukket dør, som selvfølgelig også er gengældt. Derudover vil jeg gerne, at du før har boet ude og kan hjælpe til med at holde fællesområdet rent og ryddeligt.

Hvem er jeg?
Jeg hedder Kamilla, og er 24 år. Lige pt. er jeg i gang med min kandidat i Interaktive Digitale Medier (2. semester). Min hverdag består af uni, studiejobs, sociale aktiviteter og fitness.
Jeg er en glad, social og let omgængelige, som altid er klar på en sludder. Jeg drømmer om et livligt hjem, hvor vi kommer hinanden ved og gerne vil udnytte at vi bor sammen.

Du er meget velkommen til, at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

OBS. Boligen er del af en boligforening. Kommende lejer skal derfor godkendes af udlejers boligforening før indflytning.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
22 - 28
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more
Min instagram