Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Alihan
Your letter was sent toAlihan
To studerende søger en ny roomie til at flytte ind fra April!
Rent: kr. 4,300
Moving in: Immediately
Period: 0-3 months
Size: 8 m²
City: København

To studerende søger en ny roomie til at flytte ind fra April!

All information about the room

Address:
Margretheholmsvej , København
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 12,500
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
0-3 months
Size:
8 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Kære netværk
Da vores kære ven til april desværre flygter fra os for at flytte ind med kæresten og starte det søde liv, så leder Andreas og jeg efter en ny roomie i 3mdr.

Du kommer til at bo med mig, som studerer på CBS HA(it) og skriver bachelor til sommer og Andreas der læser HD på CBS og arbejder fuldtid som revisor trainee. Så hvis du skal have din computer genstartet eller din forskudsopgørelse ordnet så er der gode grunde til at flytte ind med os!

Vi er åbne overfor alle ansøgere, dog håber vi på at du er imødekommende, frisk, har respekt for en lukket dør og kan svinge med kluden til tider.

Lejligheden ligger på Margretheholmsvej, 1432 København K. Det tager 5-10 minutter på cykel til indre by og Christianshavn. Der kører busser herfra hver 10 minut, døgnet rundt og det tager cirkus 10 minutter med bus til Christianshavn. Vi anbefaler dog klart at du benytter dig af din jernhest.

Huslejen ligger på 4,3 inklusiv vand, varme og internet. Dog får du en sjat boligstøtte med hver måned, så du kan købe en ekstra kebab eller to på vejen hjem fra byen eller hvad det nu ellers skulle gå til.

Du kan se værelset på de billeder vi har vedlagt, dog er det nogle billeder vi har stjålet fra internettet, men du er velkommen til at aftale en tid med os hvor du kan komme forbi og se værelset med egne øjne. Selve værelset er 7,5kvm. Herunder følger der selvfølgelig også en fællestue, køkken, toilet med vaskemaskine og tørretumbler, og stor altan med.

Hvis det lyder som noget du kunne være interesseret i eller blot vil vide mere så er du mere end velkommen til at kontakte både Andreas og jeg, også vil vi gøre vores bedste for at svare hurtigt og præcist.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
19 - 30
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more