Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Mick
Your letter was sent toMick
Værelse i Aalborg Centrum (Kennedy)
Rent: kr. 3,700
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 15 m²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

Værelse i Aalborg Centrum (Kennedy)

All information about the room

Address:
Rantzausgade 43, 9000 Aalborg
Rent:
kr. 3,700
Deposit:
kr. 10,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
15 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Søger en ny roomie til min 3 værelses lejlighed på 79 m2 (2 værelser + 1 fællesstue og altan) på Rantzausgade, hvoraf dit værelse vil være ca 15 m2 med et stort vindue.

Jeg leder efter en social roomie, som jeg kan afprøve nogle større madprojekter på, se en hyggelig film med på sofaen i ny og næ, og som gerne vil være med til nogle brætspilsaftener. Som person må du gerne være lidt renlig (opvask skal ikke stå i 3 dage og der støvsuges mindst en gang om ugen). Det vil kun være et plus, hvis du kan lide at vende verdenssituationen over et glas rødvin med en vinyl spillende i baggrunden.

Lidt om lejligheden:
Lejligheden har jeg boet i siden august 2018 og er lidt i hjertebarn for mig. Den ligger super centralt til både transport og Aalborg centrum. Lejligheden ligger i en klassisk opgang med bl.a. stuk i loftet og karnap i stuen, der giver den meget charme. Opgangen har en fælles vaskekælder og nogle mindre kælderrum.
Lejen inkluderer: huslejen, aconto for vand og varme, internet, og EL. Det skal siges, at jeg har sat lejen højt, da den sagtens kan blive mindre afhængig af vores strømforbrug.

Lidt om mig selv:
Jeg er en 23 årig ingeniør-studerende på AAU, hvor jeg bruger meget tid på frivilligt arbejde, så jeg er tit til diverse møder og arrangementer, men jeg kan nu alligevel godt lide at være hjemme. Derudover har jeg ofte madprojekter, hvor jeg inviterer min studiegruppe eller nogle venner til at afprøve det (her skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at deltage).

Hvis det lyder interessant, så send endelig en besked (du kan også få fat på mig i gennem facebook: Mick Scholtka eller mail: [email protected], så kan vi mødes over en kop kaffe/te. :)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
18 - 28
Smoker:
Not specified
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more