Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Jonas
Your letter was sent toJonas
Roomies søges til stor nyetableret lejlighed
Rent: kr. 3,250
Moving in: July 1
Period: Unlimited
Size: 15 m²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

Roomies søges til stor nyetableret lejlighed

All information about the room

Address:
Søndergade , Aalborg
Rent:
kr. 3,250
Deposit:
kr. 9,500
Moving in:
July 1
Commuter room:
Yes
Period:
Unlimited
Size:
15 m²
Insertion date
11 days ago
Couples allowed:
Yes
+ Read more

Description

Da hende der skulle leje værelset hoppet fra, søger jeg på ny roomie som kan flytte ind her til sommer. Selve lejligheden er efter min mening Aalborgs bedste herskabslejlighed som ligger et stenkast fra Nordkraft og gågaden. Der er indflytning den 1. juni, men hvis det passer bedre d. 1 Juli så kan vi godt finde ud af dette. Lejligheden er i alt 118 kvadratmeter og består af tre gode værelser med højt til loft, en rummelig gang samt nyetableret køkken, bad og bryggers. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden og derudover et tilhørende kælderrum.
Der er tale om et værelse på ca 15 kvadratmeter.
Huslejen på dette værelse ligger på 3250,- kr. dette er inklusiv vand, varme og internet. El betales pr. kvartal. Ved indflytning betales 9500,- kr. i depositum + én måneds forudbetalt husleje uden acconto.

Du kommer til at bo med en frisk og imødekommende Fyr på 24 år, der studerer Idræt og Samfundsfag. Jeg håber på at livet i lejligheden fortsat vil bestå af fælleshygge, men at der også sættes stor værdi i alenetid på værelserne. Personligt nyder jeg tilværelsen med alt fra træning og vinterbadning til brætspil og vin. ?

Ida som også flytter ind til sommer i et af de andre værelser er 22 år. Ida er en social piger der er meget aktiv, og som nyder en løbetur i det fri. Derudover nyder hun en god bytur, sammen med venner og veninder herudover får hun tiden til at gå med vikariat på en skole og på et specialbørnehjem.

Vi søger som udgangspunkt en studerende, som godt kan lide at være social. Det er en fordel, hvis du har boet ude før, og er imellem 21-27 år. Vi sætter pris på en ren og pæn lejlighed, og forventer at du også bidrager til dette.

Lyder dette som noget for dig, så send en besked til mig her eller på facebook
Mvh. Jonas Olesen

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
21 - 27
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more