Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Roomie søges til værelse i Ceresbyen!

Rent:
kr. 4,900
Moving in: July 1
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Aarhus

Roomie søges til værelse i Ceresbyen!

All information about the room

Address:
Ceresbyen , Aarhus
Rent:
kr. 4,900
Deposit:
kr. 14,700
Moving in:
July 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
15 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Roomie søges til 3-værelses lejlighed i Ceresbyen pr. 1/7 eller 1/8!

Værelset er på 10,3 m2 med indbygget klædeskab og egen udgang til altanen. Lejligheden er i alt 75 m2 med et stort køkken alrum og har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Udover et kælderrum er der også et depotrum i lejligheden på 1,5 m2.

Du kommer til at bo med mig. Jeg er 24 år og har arbejdet hos Bankdata her i Aarhus siden sidste sommer, hvor jeg blev færdiguddannet som software ingeniør. I min fritid nyder jeg at tage en øl med vennerne eller at tage en stille aften med min playstation eller en film/serie, og så prøver jeg også at trække mig selv ned i fitness engang i mellem :)

Jeg håber på at finde en social roomie som har lyst til at lave nogle sjove eller hyggelige ting sammen en gang imellem, hvad end det så er fælles madlavning, brætspil, filmaften eller noget helt andet. Derudover skal vi selvfølgelig begge kunne respektere den lukkede dør og have lyst til at bidrage ligeligt til at holde lejligheden ren og pæn.

Lejen kommer til at ligge på 4900 kr. inkl. alt (vand, varme, el, tv og internet) og ved indflytning skal der betales et depositum på 3 måneders husleje samt første måneds husleje, på i alt 19600 kr. Jeg er rimelig fleksibel på indflytningsdato.

Hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål, kan du smide mig en besked her på Facebook eller en mail på . Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 25
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more