Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Ida
Your letter was sent toIda
Værelse udlejes på Østerbro
Rent: kr. 5,475
Moving in: August 1
Period: 3-12 months
Size: 8 m²
City: København

Værelse udlejes på Østerbro

All information about the room

Address:
Omøgade , København
Rent:
kr. 5,475
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
August 1
Commuter room:
Yes
Period:
3-12 months
Size:
8 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Værelse på Østerbro udlejes i en begrænset periode på 1/8 til 31/12

Vi er 4 piger fra gymnasiet der er så heldige at have fået den skønneste nyrenoverede 155 m2 lejlighed på Østerbro der ligger tæt på Vibenhus Rundel metro st og Fælledparken. Vi overtager selv lejligheden 1/7. Jeg skal starte på højskole efter sommeren, så jeg udlejer derfor mit værelse. Huslejen ligger på 5475 kr inklusiv vand og varme. Derudover kommer el forbrug. Der en måneds forudbetalt husleje samt 2 måneders husleje i depositum.

Værelset er på 8 m2 der ligger ud mod en fælles gårdhave. Udover værelset har lejligheden 2 badeværelse og et kæmpe fælles køkken-alrum. Lejligheden også har sin egen kældergårdhave. Lejligheden har et helt nyt køkken med opvaskemaskine og på der ene badeværelse er der vaskesøjle.

Lidt om dem du skal bo med:

Rikke er 20 år, arbejder i øjeblikket som pædagogmedhjælper i en børnehave. Efter sommeren håber Rikke at skulle læse biologi på KU. I sin fritid er Rikke aktiv, har altid gang i et kreativt projekt og elsker at lave mad.

Cecilie er 21, i øjeblikket arbejder hun som pædagogmedhjælper i en børnehave. Efter sommer regner hun med at starte studie, hvor hun ligesom Rikke skal læse biologi på KU. I sin fritid kan hun godt lide at snakke over et glas (flaske) vin og spise Rikkes mad.
Cecilie og Rikke er derudover verdens mestre i kævle, så det er optur hvis du kan lide øl ??

Marie er 21 år gammel, i øjeblikket arbejdet hun hos Deloitte som piccoline. Marie regner med i vintersæsonen at være skiguide i udlandet. Marie er meget social, bruger en del tid på sine to heste og er altid klar på en god bytur.

Hvis du er interesseret eller vil høre mere er du meget velkommen til at kontakte mig over privat besked eller sende en mail på:

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
18 - 30
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more