Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Julie
Your letter was sent toJulie
ROOMIE SØGES TIL LEJLIGHED I ODENSE C, HJALLESEVEJ, PR. 01.08.2020
Rent: kr. 3,310
Moving in: August 1
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Odense

ROOMIE SØGES TIL LEJLIGHED I ODENSE C, HJALLESEVEJ, PR. 01.08.2020

All information about the room

Address:
Hjallesevej , Odense
Rent:
kr. 3,310
Deposit:
kr. 8,500
Moving in:
August 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
9 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Da vores kære roomie skal ud på eventyr, søger Julie og jeg et styks nyt mand-/kvindefolk til vores dejlige lejlighed pr. 1/8 på ubegrænset tid. Der er mulighed for tidligere indflytning ved aftale - vi er ret fleksible ??

Dit værelse er ca. 18 kvm, med flot stukloft og indbygget skab, samt adgang til en tilhørende, sydvendt altan, som vi dog alle benytter. Lejligheden er i alt på 113 kvm, ligger på 1. sal og ikke helt nymoderne, men charmerende og har masser af sjæl. Lejligheden indeholder i alt tre store værelser, lille spisestue, køkken og badeværelse. Lejligheden er beliggende på Hjallesevej, og er dermed inden for fin afstand af både centrum og SDU/UCL.

Foruden dette er vi så heldige at have opvaskemaskine i køkkenet (!), depotrum i kælderen, vaskemaskine og tør...retumbler er ligeledes at finde i kælderen mod billig betaling. Og vi også så heldige at have adgang til en dejlig baggård/have, hvor der er mulighed for aflåst cykelparkering.

Huslejen ligger på 3.310,- inkl. aconto og internet - dog eksl. el, som betales hvert kvartal.
Ved indflytning betales et depositum på 8500,-.

Du kommer til at bo med:
- Julie på 21 år, studerer biomedicin på snart 3. semester og når tiden ikke går med det, serverer hun lækre burgere hos Halifax, smider rundt med vægtene i fitness og passer sine mange planter.
- Sofie på 22 år, studerer jura på snart 3. semester og elsker grønne planter og en iskaffe i alt slags vejr. Bruger meget tid på at læse sine kæmpe jurabøger og er ret gæv i et køkken.

Vi har i høj grad et ønske om, at vores lejlighed er et fælles hjem - vi holder af åbne døre og gode samtaler i køkkenet eller på hinandens værelser - men selvfølgelig skal der også være plads til privatliv. Derudover er det vigtigt at vi alle bidrager til at holde lejligheden pæn og ren. Vi ser gerne, at du er studerende i ca. samme aldersgruppe som os, og at du har lyst til at bo her i lang tid, er ikke-ryger og ej heller har kæledyr.

Vil du bo med os? Skriv da en besked og fortæl lidt om dig selv, så indkalder vi til en samtale i begyndelsen af juli.??

(vi kan også kontaktes på facebook: Sofie Amalie Kongstad Dalgas)

Kram,
Julie og Sofie

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 25
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more