Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Søger roommate til 3-værelses lejlighed i centrum af Aalborg.
Rent: kr. 3,750
Moving in: December 1
Period: Unlimited
Size: 15 m²
City: Aalborg

Søger roommate til 3-værelses lejlighed i centrum af Aalborg.

All information about the room

Address:
Valdemarsgade , Aalborg
Rent:
kr. 3,750
Deposit:
kr. 7,500
Moving in:
December 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
15 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej! Efter tre gode år på Oure Kostgymnasium er jeg flyttet til Aalborg for at studere. Jeg er i gang med at læse software civilingeniør og har en lækker 3 værelseslejlighed i Aalborg Centrum i Vestbyen tæt på "gaden". Derfor søger jeg en anden studerende, så vi kan dele lejligheden.

Som du nok kan gætte, ud fra hvad jeg studerer, er jeg fascineret af teknologi og computere. Samtidig er jeg også glad for at træne og være aktiv. Et spil kort, brætspil og computerspil er også fedt, derfor er jeg altid klar på nogle hyggelige spil-aftener. Når vi først falder i snak kommer jeg aldrig i hold - dog skal det siges, at en lukket dør respekteres.

Dit nymalede værelse er på 15 kvadratmeter med fri adgang til internet og med vindue ud mod opgangens eget hyggelige gårdmiljø. Her er der helt nye bord/bænke sæt, blomster og cykelskur, så du slipper for at slæbe din cykel op og ned i en kælder. Selve lejligheden består af en entre, et køkken, et badeværelse og en fælles stue samt hvert vores værelse. Derudover har vi i opgangen vores egen vaskekælder, hvor vi har gratis adgang til vaskemaskiner, tørresnor og tørretumbler.

Lejligheden er placeret i en rolig gade til trods for, at der kun er få minutters gang til (gå)Gaden, havnemiljøet og hyggelige cafeer. Der er også masser af gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og endnu flere muligheder for nem og hurtig mad i de mange take-away steder i Reberbahnsgade, som man nærmest kan se fra vores stuevindue. Derudover er der gode transport muligheder til alle yderkanter af Aalborg.

Huslejen er på 3.750 kr. om måneden og 500 kr. i aconto til forbrug (vand og varme) samt fri internet + gratis vaskemaskiner og tørretumbler.

Hvis du er interesseret, kan du sende mig en besked, og vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes, og du kan se lejligheden.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 29
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more