Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Kristine
Your letter was sent toKristine
Stort værelse med walk in closet på Østerbro
Rent: kr. 5,800
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 19 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Stort værelse med walk in closet på Østerbro

All information about the room

Address:
Landskronagade , København
Rent:
kr. 5,800
Deposit:
kr. 11,600
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
19 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg udlejer et stort værelse i min nyrenoverede lejlighed, i det smukke klimakvarter på Østerbro. Værelset er med tilhørende walk in closet, som også kan bruges som kontor. Skabene følger med i værelset, men de resterende møbler bliver fjernet. Der er ikke andet fællesrum end køkkenet, badeværelset, gangen og altanen når den bliver færdig.

Jeg søger en lejer, som gerne vil indgå i et fællesskab, men på samme tid respekterer privatliv. Jeg er selv et åbent og respektfuldt menneske, som kan kan lide at være aktiv og dyrke sport samt nyde livet og få et glas vin eller tage på museum m.m.

i min fritid kan jeg godt lide at bruge tid på venner og udforske byen. Jeg har før været meget involveret i friviligt arbejder, som jeg forventer at påbegynde med igen. Min typiske hverdag består af studie fra 8-14, derefter er det meget forskelligt, hvor meget tid, jeg bruger hjemme.

Lejligheden er beliggende på en stille gade i klimakvarteret på 3. sal omgivet af smukke grønne omgivelser og kun en kort cykeltur til Fælledparken og Svanemøllestrand. Der er også gode indkøbemuligheder og hyggelige små caffe steder. Udover selve huslejen kommer forbrug på 500kr som dækker varme, vand og elektricitet + internet.

Lejligheden får en stor altan med udgang fra køkkenet i november, med udsigt over gårdhaven. Der er en aflåst baggård med cykelskur. Derudover er der et depot rum til opbevaring af mindre genstande.

Der er mulighed for vask i kælderen, hvor der er en "vaskeklub," som man kan blive tilmeldt, for at benytte. Det er en ejerlejlighed (forældrekøb) som jeg overtager 15/08/2020.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
20 - 35
Smoker:
Non-smoker
Domestic animals:
No
Children:
No
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Once in a while
+ Read more