Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Hyggelig roomie søges til central placeret kollektiv
Rent: kr. 3,400
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 12 m²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

Hyggelig roomie søges til central placeret kollektiv

All information about the room

Address:
Sankelmarksgade , Aalborg
Rent:
kr. 3,400
Deposit:
kr. 7,500
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Der søges efter en social og hyggelig lejer til et værelse i et bofællesskab, som er centralt placeret tæt ved Boulevarden, 10 meter til bustoppested hvor de fleste busser kører, samt 100 meter til en rema1000. Gågaden og togstation ligger desuden ca. 5 minutters gang, i hver sin retning.
Lejligheden består af to etager, hvor der på nederste etage er et stort køkken, en stue og et toilet. På øverste etage findes de tre værelser, hvor hver beboer har sit eget.

Bofællesskabet består af Jakob og Matilde, som begge er studerende. Jakob læser på 10. Semester landinspektør og Matilde læser Byplanlægning på 9. Semester. Det vægtes derfor højt at beboer i lejligheden respekterer at der ikke larmes om aftenen i hverdagene.

Huslejen er stabilt 3400 kr. per måned, hvilket inkluderer vand, varme, el, internet, indbosforsikring, rejseforsikring, udvidet elektronik- og cykelforsikring samt fri benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler. Der er derfor ikke pludselige udsving i udgifter.

Lejligheden, undtaget værelserne, er møbleret og der er tallerkener, glas, pander, gryder og andet til fri afbenyttelse i køkkenet. På nuværende tidspunkt har lejligheden ikke et TV, men det planlægges at der skal anskaffes et TV til fælles brug. Beboerne deler et køleskab og fryser og det planlægges at påbegynde fællesspisning, ca. en gang om ugen, efter sommerferien. Der gøres rent i alle fællesområder hver weekend, hvilket dermed indebærer rengøringsweekend hver 3. uge for alle beboere på skift.

Skriv gerne lidt om dig selv i din ansøgning og så kan vi finde ud af en fremvisning af lejligheden og samtale. Både mænd og kvinder er velkomne til at søge.

Indflytning i dagene omkring d 1/9 kan aftales.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more