Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Flink roommate søges til lejlighed med udsigt og fælles stue
Rent: kr. 3,300
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Aarhus
The room is no longer available for contact Find other rooms

Flink roommate søges til lejlighed med udsigt og fælles stue

All information about the room

Address:
Fuglesangs Allé , Aarhus
Rent:
kr. 3,300
Deposit:
kr. 6,600
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Jeg har fået fat i en stor og lys bolig på 91 m2. Lejligheden har en fælles stue og tre værelser. Den ligger ved det hyggelige Møllevangskvarter, tæt på Universitetet, botanisk have, Storcenter Nord og Aarhus' bedste Rema1000.

Jeg søger en roommate til at dele et hyggeligt fælles hjem og en dejlig hverdag. Allerhelst vil jeg gerne have en roomie, som er med på at have fælles mad og spise sammen, når vi begge er hjemme.

Jeg er selv 27 år og har netop afsluttet min kandidat ved Aarhus Universitet. Jeg ses ofte med venner, holder af at være kreativ og bager boller flere gange om ugen.

Huslejen er inkl. forbrug (vand+varme), el, internet og indboforsikring. Lejligheden ligger på 5. sal og dit værelse har en skøn udsigt mod havesiden. Der er elevator i bygningen, vaskemaskine i kælderen, opvaskemaskine i køkkenet og altan fra stuen.

Jeg byder gerne på en kop kaffe, hvor jeg også kan vise billeder af lejligheden (Da de nuværende lejere stadig bor der, vil jeg ikke ligge billederne op her). Desuden kan vi så snakke om hvilken avis, vi skal holde og afgøre, om vores TV-vaner matcher.

Jeg regner med at anvende mine nuværende stuemøbler i vores fælles stue (se billedet), men er åben for ændringer og evt. at anskaffe et ordentligt TV.
Det lille værelse i lejligheden bliver enten mit kontor, eller lejes evt. ud, hvis vi gerne vil have en 3. person i lejligheden.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
24 - 30
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more