Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Udlejer lille hyggeligt værelse i Sydhavn

Rent:
kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Over 1 year
Size: 10 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Udlejer lille hyggeligt værelse i Sydhavn

All information about the room

Address:
P. Knudsens Gade 74, 2450 København
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 12,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
Yes
Period:
Over 1 year
Size:
10 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg udlejer et lille hyggeligt værelse i Sydhavn, tæt på Sjælør - og Sydhavn station. Jeg bor tæt på Vestre Kirkegård og Valby Parken, hvor der er dejligt at gå tur, hygge eller dyrke motion. Jeg har en lille hundepige, Else, 14 dage af gangen, og det er vigtigt for mig, at I også bliver gode roomies. Hun er en sød gårdhund, som bliver ellevild når man kommer hjem til hende, og derfor forventer jeg, at du glædeligt hænger ud med hende, hvis jeg fx ikke er hjemme - ellers bliver hun meget trist. Det forventes dog ikke, at du tager del i andet end hyggeligt selskab til hende - bare rolig :) . Derudover, er jeg meget stille og rolig, jeg arbejder som biolog, og grundet Corona situationen, arbejder jeg stadig hjemmefra. Jeg er dog også aktiv efter arbejde, hvor jeg enten spiller fodbold eller ses med venner og familie.

Min hund er primært i stuen, hvor jeg opholder mig meget. Her er du også velkommen. Jeg er en god blanding af social og introvert. Lad os mødes og se om kemien er der, da dette er en prioritet for mig :)

De eneste krav jeg har til dig er, at du er ok med dyr, kan finde ud af at rydde op efter dig selv på fælles arealer og tager del i rengøringen :)

Værelset er møbleret med seng, kommode og skrivebord. Huslejen er inklusiv alt undtagen TV pakke (kan tilvælges for egen regning). Spørg endelig for mere information :)
Der følger også et par kvadratmeter kælderrum med.

NBB. Kabel tv skal du selv betale for (udover husleje), hvis du ønsker dette. Det er altså en mulighed for dig, men jeg har selv fravalgt det.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
Female
Age:
20 - 40
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more