Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Søger en roomie !!
Rent: kr. 5,700
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 15 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Søger en roomie !!

All information about the room

Address:
Æbeløgade 5, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 5,700
Deposit:
kr. 31,800
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
15 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Søger du et nyt hjem med perfekt beliggenhed, med blot få meter til midtbyen, indkøbsmuligheder og botanisk have, må dette være det perfekte til dig!!

Jeg fraflytter denne 3-værelses lejlighed ved Vesterbro Torv og ønsker derfor at finde en ny lejer, som har mulighed for at overtage lejligheden pr. 1/8. Det er en lejlighed på 69 m2 på 2. sal bestående af kombineret køkken- og opholdsrum, fint badeværelse og to værelser. Lejligheden har derudover også en dejlig sydvendt altan!

Lejligheden ligger i et nybyggeri på Saltholmsgade som blot er færdiggjort i februar 2020 og dermed er lejemålet fuldstændig moderniseret med et lækkert køkken med køle- og fryseskab, induktionskomfur, ovn og opvaskemaskine. I lejlighedens badeværelse er der bruseniche, toilet, vaskeskab, gulvvarme samt kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Der er derudover også et depotrum tilknyttet lejligheden i kælderen.
Leje pr. måned er cirka 5300 kr. og aconto er 800 kr. Der skal ved indflytning betales 3 måneders leje i depositum og 3 måneders forudbetalt leje. Det skal derudover siges, at jeg har har haft mulighed for at modtage fuld boligstøtte til denne lejlighed!

Du vil bo sammen med Nicolai Bonde, 25 år. Nicolai læser til elektriker i Viby og går meget op i motion/sport. Har du en svaghed for mad, skal du ikke tøve på Nicolai. Han elsker at lave mad og er nysgerrig på at prøve nye ting.
Udover mad, studie og sport er han meget renlig, og ser gerne sin lejlighed er ryddet op. Som person vil jeg beskrive Nicolai som værende meget behjælpelig, sød og imødekommende. Han er altid frisk på en god film, et glas vin eller en omgang spil.

I er velkommen til at skrive til mig på facebook, hvis at I har nogle spørgsmål eller hvis der ønskes flere billeder af lejligheden!

Ellers kan der også skrives til Nicolai Bonde på facebook, tlf. nr.: 42367555
eller på E-mail: [email protected]

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 40
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more