Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
ROOMMATE SØGES TIL LEJLIGHED I AALBORG CENTRUM
Rent: kr. 3,565
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 12 m²
City: Aalborg
The room is rented out Find other rooms

ROOMMATE SØGES TIL LEJLIGHED I AALBORG CENTRUM

All information about the room

Address:
Søndergade 24, 9000 Aalborg
Rent:
kr. 3,565
Deposit:
kr. 9,900
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Min roommate har valgt at flytte fra Aalborg og derfor står jeg og mangler en ny. Din alder og baggrund er mig ligegyldig, så længe du er sød og ansvarsfuld og har lyst til at skabe et hyggeligt lille bofællesskab sammen med mig.

Lejligheden er 67 m2 stor, hvoraf dit værelse udgør ca. 12 m2. Foruden værelset vil du komme til at dele en lys stue, køkken og bad med mig. Med til lejligheden hører vaskerum med gratis vask, et depotrum samt gårdhave, som vi deler med de fem øvrige lejligheder i opgangen.

Lejligheden ligger i hjertet af Aalborg, en spytklat fra gågaden og med både Føtex, Rema 1000 og Netto inden for fem minutters gang.

Husleje er inkl. varme og ligger på 3.565 kr. om måneden (før boligstøtte). Indskuddet er på 9.900 kr. Indflytning snarest muligt.

Du vil komme til at bo sammen med mig, en pige på 21 år, der netop har færdiggjort en bachelor i international virksomhedskommunikation og har gang i et sabbatår. Jeg har boet i Aalborg i 3 år og kommer oprindeligt fra Viborg. Jeg er en frisk og glad pige, der nyder en hyggestund med fælles madlavning og filmaften, er klar på en tur i gaden (når den en gang åbner), men som også respekterer ro og de behov, min roommate måtte have.

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv til mig privat, så finder vi ud af at mødes til en kop kaffe og rundvisning af lejligheden. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more