Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
2 ROOMIES SØGES TIL LEJLIGHED MIDT PÅ STRØGET
Rent: kr. 5,100
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Aarhus

2 ROOMIES SØGES TIL LEJLIGHED MIDT PÅ STRØGET

All information about the room

Address:
Søndergade , Aarhus
Rent:
kr. 5,100
Deposit:
kr. 22,681
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Jeg overtager pr. 15 august den skønneste 4-værelses lejlighed, og søger derfor nu med lys og lygte efter to søde og sociale roomies, at dele denne med.
Lejligheden er beliggende på Søndergade omgivet af caféer og butikker og har derfor den ideelle beliggenhed, hvis man ønsker at bo midt i Aarhus C. Lejligheden består af 3 værelser, et køkken-alrum med opvaskemaskine samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden medfølger der et opbevaringsrum i kælderen, hvor der ligeledes er mulighed for at parkere sin cykel. Udover alt dette er der også et stort fællesareal med to lækre tagterrasser tilknyttet ejendommen.
Værelserne der udlejes er markeret med krydser på plantegningen. Begge værelser er omkring de 9 kvm og indflytning kan ske i intervallet fra d. 15 august - 1 sep...tember.
Den månedlige husleje inkl. aconto (vand & varme), el og internet ligger på 5100,-. Huslejen er inkl. fratrukket boligstøtte som vil udgøre 1024,- forudsat, at min kommende roomies er studerende. Ved indflytning skal der betales 22681,- som dækker over et depositum (4x husleje) samt den første halve måneds husleje inkl. aconto
Mit navn er Niclas. Jeg er 25 år gammel og skal starte på professionsbacheloren i Økonomi & it d. 25 august. Jeg er en rolig og social anlagt person, som nyder at tilbringe tid sammen med venner, familie, min kæreste og forhåbentlig to kommende roomies. Min fritid bliver ofte brugt på noget sportsrelateret eller med en kold øl eller to.
Jeg søger to roomies i alderen 20 - 25 år. Køn er underordnet, men jeg ser gerne at du er studerende eller skal starte på studie, så vi kan få boligstøtte. Derudover søger jeg to roomies, som ønsker at være en del af et socialt og hyggeligt hjem, hvor vi i ny og næ kan lave noget fælles når tiden tillader det og hvor den famøse lukket dør respekteres.
Hvis det ovenstående lyder som et hjem for dig, er du velkommen til at sende mig en besked, hvor du skriver lidt om dig selv
Håber at høre fra dig!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 25
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more