Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Frederiksberg C 9.1 kvm - Søger veganer/vegetar :-D
Rent: kr. 5,500
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Frederiksberg

Frederiksberg C 9.1 kvm - Søger veganer/vegetar :-D

All information about the room

Address:
Åboulevard 37, 1960 Frederiksberg
Rent:
kr. 5,500
Deposit:
kr. 16,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
8 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Room 9.1 kvm

Looking for a Vegan/veggie tenant :-)

Detaljer:
• 86 kvm
• 3 rum
• Ingen gæster(eller familier eller kærester) til overnatning.
• Ingen dyr
* Vil gerne have TV stuen for mig selv(men vi kan måske se nogle film eller serier sammen...) :-) alt andet deler vi... :-)
* stille og rolige fester kan aftales... :-D
* Aconto=500 DKK

Haven kan bruges efter der er orienteret om det :-D ligeledes en kontrolleret fest :-) Lejligheden man kun deles med en person. Det står i reglement fra bygherre og administrator.

Jeg leder efter en sød og mere permanent lejer som gerne har nogle af mine interesser (og synspunkter) men også værdsætter privatliv og ro. Jeg går desuden op i at have et rent, hyggeligt og rydeligt hjem.

Dig
Vegan eller vegetar :-D
Et godt match er lidt fælles in...teresser, lidt madlavning sammen, dog uden de store forventninger/krav.

Jeg bor i en moderne og meget lys lejlighed på Frederiksberg. Der er adgang til åbent køkken , stue(men vil gerne have fri adgang til TV(nyheder+arbejde) og stor altan med to døre Cykelparkering i gården, kælder-rum(er dog p.t. fyldt op) og metro & A-busser lige for døren.

Info om mig
Mand, 38 år, Går op i musik, Gaming, film, TV-serier, fitness, dans, kaffe, natur, miljø, genbrug, Tesla, bæredygtighed, økologi, rejse, osv.

Hvad:
9.1 kvm værelse (mod gaden) + køkken-alrum, stor altan, bad og toilet - værelse markeret med rød pil.

Yderligere beskrivelse af lejligheden
Flot lejlighed og stor altan på 3. sal i ny ejendom. (Start 2020)

Ejendommen er udført i kvalitetsmaterialer og har fået et flot og moderne facadeudtryk med bl.a. store skydepartier foran vinduerne samt den flotte tombak beklædning på 5. sal og i stueetage/indgangsparti.
Alle lejligheder er 3 vær. og har enten en stor altan eller terrasse.

Denne lejlighed indeholder:
Entré med plads til overtøjet, åbent køkken/stue med plads til sofaarrangement i den ene ende og spisebord i den anden ende. Køkkenet er af kvalitetsmærket Invita i tidsløst design med egetræsfiner på fronter og korpus. Alle hårde hvidevarer medfølger fra bl.a Witt og Siemens. Dvs. indbygningskøle-fryseskab, opvaskemaskine, ovn, kogesektion, vaskemaskine og tørretumbler.
Fra køkkenet er der udgang til en god stor sydvendt altan som vender væk fra vejen og har kig over ejendommens fælles gårdanlæg. Fra entréen er adgang til et stilrent badeværelse med væghængt toilet, bruseniche, pæne grå og hvide fliser, hvid marmorvask med skabsmodul samt vaskesøjle. 2 gode værelser, som ligger i hver sin ende af lejligheden hvilket også gør lejligheden god som delebolig.

Overalt er lagt et smukt ask lamelparket gulv med vandbåret gulvvarme. Ejendommen har desuden fået gode tykke termovinduer, så man ikke skal være urolig for bilstøj. Vinduer er 3 lags energivinduer fra IdealCombi, med den maksimale lyddæmpning der findes på markedet lige nu. Mod Åboulevard er der fransk altan fra stue og det ene værelse.

Elevator, depotrum i opvarmet kælder, cykelparkering samt mulighed for leje af p-plads i parkeringskælder.

Ejendommens beliggenhed på Frederiksberg giver kun få minutter til det bedste byen har at tilbyde som bl.a. shopping og cafélivet omkring Gl. Kongevej samt det livlige Nørrebro med mange dejlige spisesteder og et godt natteliv. Desuden er der kort afstand til Søerne, Kbh. centrum og Forum metrostation.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
21 - 40
Cleanliness:
Clean
Snoring:
Low
Party habits:
Once in a while
+ Read more