Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Stort værelse i Århus C
Rent: kr. 4,025
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 25 m²
City: Aarhus

Stort værelse i Århus C

All information about the room

Address:
Sønder Allé 4, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 4,025
Deposit:
kr. 4,025
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
25 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej, kunne du tænke dig at bo i et lille bofælleskab med højt til loftet og god energi? :-)

Vi har netop fået et ledigt værelse i vores lejlighed i Århus C. Lejligheden ligger på en sidegade til strøget, i midten af alt hvad hjertet begærer.

I lejligheden er der vaskemaskine, opvaskemaskine, og gulvvarme på badeværelse, stort samtalekøkken med spisebord og plads til gæster - og fik jeg nævnt en god udsigt.

Der er også en stor tagterrasse nedenfor i gården med grill og udendørs-sofa. Rigtig dejligt om sommeren.

Lidt om os som du vil komme til at bo med:

Selv er jeg i gang med at af slutte min HF efter nogle år hvor jeg har været på højskole, rejst lidt og arbejdet ufaglært. Jeg er nok typen som nyder de lidt mere dybe snakke om hvad der rør sig i mennesker og i samfundet. Jeg træn...er også en del og prøver at spise sundt. Sommetider er jeg lidt af en introvert, men oftest er jeg meget social og klar på spas og siger aldrig nej til et glas vin. :-)

Ninna er uddannet kontorassistent, men har besluttet sig for at videreuddanne sig til klinik assistent her til Januar. Hun har en kæreste og tilbringer en del tid hos ham og hos hendes familie. Hun er ligesom mig lidt en introvert og kendt for at sprede en masse god energi. Hun er i det hele taget bare en en utrolig sjov og sød roomie og veninde.

Nadja er lige flyttet ind i lejligheden i Juli og har ikke været meget hjemme så derfor kender jeg hende ikke så godt, men hun virker enormt sød og nede på jorden og skal vist nok starte på statskundskab på Århus Uni her i det næste halvår.

Vi er alle 3 fan af engang imellem at holde noget roomie-hygge hvor man kommer hinanden lidt ved - og vi søger en fjerde roomie som har lyst til det samme! :-)
Vi søger samtidig en roomie, som kan se sig selv bo her i en længere periode. Hvis du allerede nu ved at du kun kan forestille dig at bo her i 2-6 måneder, så skal du måske kigge videre, da vi helst vil undgå for meget udskiftning.

Det praktiske:
I lejligheden deler vi køkkenservice som bestik, pander, gryder, viskestykker osv. Vi har en rengørins-ordning hvor vi på skift gør rent, så her altid er rart at være.Når vi køber fællesremedier som sæbe, toiletpapir osv, har vi en app der fordeler udgifterne mellem os.
Det kan godt være du tænker \'\'4 mennesker om ét toilet, det gider jeg ikke\'\'... Men bare rolig.. Sådan noget som at ordne hår, lægge makeup osv det klares på vores værelser, og der er praktisk talt aldrig toilet-kø. :-)

Hvis du har spørgsmål eller vil se stedet, så skriv her findroommate eller på FB hvor jeg hedder Talitha Svava Blak

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more