Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Roomie søges til lækkert værelse i hjertet af Aarhus
Rent: kr. 4,500
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Aarhus

Roomie søges til lækkert værelse i hjertet af Aarhus

All information about the room

Address:
Dirch Passers Gade 14, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 13,500,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Da jeg skal fraflytte mit værelse, så søger min skønne roomie en ny lejer.

"Jeg søger en roomie til min lækre lejlighed. Lejligheden er opført i oktober 2019, hvorfor alt sta°r som nyt stadig. Det er en stor, lys rummelig lejlighed pa° i alt 97 kvm besta°ende af 3 soveværelser, et stort fælles areal med køkken og stue, badeværelse og 2 store altaner. I lejligheden er ba°de opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der pa° toppen af lejlighedskomplekset en lækker tagterrasse!

Værelset som kan lejes er ca. 9 kvm.
Lejligheden har beliggenhed lige bag ved Godsbanen pa° Dirch Passers Gade ved Trianglen. Vi har derfor ogsa° kun 6 min pa° cykel til Banega°rden og 6 min pa° cykel til Klostertorvet. Der ligger desuden en Rema 1000 pa° stueplan i boligkomplekset, hvilket jo er super... fedt.

Lidt om mig:
Jeg er 24 og arbejder fuldtid i et børnehus som pædagogmedhjælper. Min plan er at starte pa° pædagogstudiet til sommer 2021. Jeg har oftest travlt og er ikke sa° meget hjemme i perioder, men na°r jeg er hjemme, opholder jeg mig mest i fællesarealet. Jeg er snaksagelig, nede pa° jorden og meget lige til. Jeg er ret vild med at rejse, og tager derfor afsted sa° ofte som muligt.
Du skal helst have boet ude før, så du ikke er for vant til at mor klarer det hele ??. Derudover synes jeg, det er rigtig hyggeligt med sofahygge, fællesspisning og en øl eller et glas vin engang i mellem, så det vil da være skønt hvis du også vil være med til det.
Der er selvfølgelig nødt til at være en vis orden i lejligheden, sa° du skulle gerne kunne svinge en støvsuger i ny og næ, og ellers bare have en rimelig ordenssans. Jeg mener, der skal være plads til, at man kan holde lidt fest/forfest, men at man selvfølgelig ogsa° respekterer de andre i lejligheden. Vi har som udgangspunkt den regel, at når nogen holder noget, er de andre i lejligheden velkomne til at joine, hvis de vil.

Praktisk:
Indflytning er fra d. 01.10.2020 for begge værelser. Huslejen kommer til at ligge pa° 4500 kr. for det lille værelse inkl. vand og varme, ekskl. el og internet. Internet koster 80 kr. pr. måned og el betales ud fra det månedlige forbrug.
Depositum er svarende til 3 ma°neders husleje samt 1 ma°neds forudbetalt husleje."

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 29
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more