Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Roomie søges til hyggelig 4 værelses lejlighed
Rent: kr. 4,500
Moving in: November 1
Period: Unlimited
Size: 18 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

Roomie søges til hyggelig 4 værelses lejlighed

All information about the room

Address:
Søndre Ringgade 29, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 13,500
Moving in:
November 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
18 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Lejligheden ligger på 1. sal og er 113 kvm. Den består af en entre efterfulgt af en fordelingsgang, 3 gode værelser, et fint badeværelse med god plads, stort dejligt køkken med plads til et lille bord og nogle stole og en opvaskemaskine. En stor fælles stue ,som bliver hele lejlighedens samlingspunkt, der er også en lille hyggelig altan med plads til lille bord og en grill. Alle værelser er med trægulve. Dertil har der været en udskiftning af vinduer, så de er nyere end originalt. Udover det er der en super fin vaskekælder til fri afbenyttelse ganske gratis.

Vi søger en roomie, som ønsker at skabe et hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til snak, hygge, fælles madlavning, filmaftner, byture og meget mere. Derudover skal du kunne holde et hjem pænt og rent ,og være med på at oprydning o...g rengøring er et fælles projekt. Fest skal der selvfølgelig også være plads til, men der skal selvfølgelig tages hensyn til andre. HELDIGVIS vil vi komme til at bo på første sal over noget erhverv, så vores dansetrin vil muligvis ikke blive hørt så meget, men der er jo andre i bygningen vi skal tage hensyn til. Derudover skal der selvfølgelig vises hensyn til en lukket dør, det har vi alle vel brug for en gang imellem. Det vigtigste er at vi alle kan føle os hjemme ,og at der er plads til at kunne være sig selv.

Lejligheden befinder sig i gå- og cykelafstand til det meste:
450 m til nærmeste fakta og meny
1,3 km til Bruuns Galleri
1,2 km til stadion
1 km til Jægergaardsgade
1 km til skoven
2,5 km til BSS (hvis man er frisk at gå den tur)
3,6 km til Aarhus Universitet (også en frisk tur)
2,1 km til VIA i Ceresbyen


Du vil komme til at bo med:
Joakim: Jeg er 23 år gammel og er i gang med en elevplads i Sport24. I min fritid spiller jeg håndbold i Hørning, ved siden af håndbolden rammer jeg også fitnesscenteret et par gange. Jeg elsker at bruge tid med mine venner og familie både med fest, farver og fart over feltet, men også over en lille øl (plejer dog ikke at være lille). Så jeg er med på det meste om det er bytur, brætspilaften, filmaften osv.

Magnus: også 23 år og arbejder fast i Odder.
I min fritid spiller jeg fodbold i Odder, der udover bruger jeg også meget tid i fitnesscenteret.
Men når der så er tid til det kan jeg godt lide at være sammen med min familie og venner, om det er fest, farver eller lidt hygge omkring bordet eller tv’et, er jeg klar på det meste

Værelset vi mangler roomie på er 18 kvm stort med et stort vinduesparti. Har en husleje på 4500,- som er med aconto vand, varme, el og internet. Indflytningsprisen vil være 18.000 kr. som er et depositum på 3 måneders leje og husleje for første måned.
Ved interesse skriv endelig en besked til mig med info om dig selv, eller hvis du har spørgsmål.
Vi ser gerne at du ikke er ryger.

Billederne af lejligheden er billeder fra hende der bor der pt. Lejligheden vil blive nymalet og gulvene vil få en behandling.

OBS: Der er desværre ikke en plantegning for lejligheden, men hvis der er spørgsmål så ikke tøv med at skrive en besked til mig.??

Vi glæder os til at høre fra dig

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more