Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Emil
Your letter was sent toEmil
Skønt værelse midt i centrum
Rent: kr. 4,500
Moving in: October 1
Period: Unlimited
Size: 114 m²
City: Aarhus

Skønt værelse midt i centrum

All information about the room

Address:
Søndergade 2, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 5,000
Moving in:
October 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
114 m²
Insertion date
8 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Vi har fået et værelse ledigt i en af Aarhus’ mest centrale og ikke mindst fantastiske lejligheder. Derfor er vi på jagt efter en ny roomie til at indgå i vores hyggelige bofællesskab på Søndergade 2, 8000 Aarhus C med indflytning den 1. oktober 2020.
Som du kan se på billederne herunder, kommer du til at få et lyst og roligt (super lækkert når man bor så tæt på nattelivet) værelse på ca. 11kvm. Derudover er der en stor fællesstue på 35kvm og ikke mindst store mængder af dejlige gangarealer med masserer af plads til opbevaring. Derudover er der en helt genial tagterrasse/altan, der er ideel til en god kop kaffe, en tænkepause eller en Tinder-date. Du kommer til at dele lejlighed med to sociale roomies, på hhv. 22 og 26 år, og nedenfor kan du blive lidt klogere på os:
Emil Just: Jeg læser en kandidat i Informationsvidenskab og er en rigtig musiknørd, der elsker gammelt støvet rock og alt indie-musik ligeså højt som mine guitarer (bare rolig, jeg spiller ind i min computer, så jeg larmer ikke). Derudover er jeg en gæv nordjyde med dertilhørende tør humor, der altid er klar på en øl, en dårlig film eller en gåtur.
Catharina Carstensen: Jeg afsluttede min bachelor i Medievidenskab i sommers, og har valgt at holde et års pause, hvor jeg arbejder fuldtid. Ved siden af job spiller jeg håndbold på et universitethold (hvor der altid er plads til flere bold-entusiaster) og er lidt af en gastronominørd.
Helt lavpraktisk koster værelset 4513kr om måneden alt inklusiv, men vi ser gerne, at du er studerende så kan vi få boligstøtte og få huslejen ned omkring de 4200kr. Derudover kommer der et depositum på den nette sum af 5000kr og en 1000kr-seddel til at købe dig ind i vores fællesmøbler.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Gender:
Doesn't matter
Age:
15 - 99
Smoker:
Doesn't matter
Domestic animals:
Doesn't matter
Children:
Doesn't matter
Cleanliness:
Doesn't matter
Snoring:
Doesn't matter
Party habits:
Doesn't matter
+ Read more