Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Kom og vær vores nye roommate!
Rent: kr. 3,086
Moving in: December 1
Period: Unlimited
Size: 10 m²
City: Odense

Kom og vær vores nye roommate!

All information about the room

Address:
Smedestræde 9, 5000 Odense
Rent:
kr. 3,086
Deposit:
kr. 8,000
Moving in:
December 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
10 m²
Insertion date
5 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

*** STOP FOR HENVENDELSER ***

OBS: Husleje er inkl acconto til vand of varme, samt internet. El betales hvert kvartal og ligger på ca. 300-400 kr per person. Vi regner med at kunne søge boligstøtte, hvilket vil blive fratrukket huslejen (ca 340 kr om måneden)

Hyggeligt værelse lejes ud i stor, lækker, moderne lejlighed mindre end 100 meter fra gågaden. Værelset har et stort sydvendt vindue, og et fastsat skab. Udover skabet på værelset for du et dobbelt skab stillet til rådighed i lejlighedens skabsrum/walkin, det er også muligt at opstille opbevaringsmøbler og vasketøjskurv i skabsrummet, hvilket tidligere lejer har haft gjort. Lejligheden har desuden en stor fælles stue der er i sammenhæng med et stort lækkert køkken. Lejligheden er udstyret med ovn, induktions kogeplader, opvaskemask...ine, køle/fryseskab, vinkøleskab og vaske/tørremaskine. Desuden har vore udlejer sagt at der på et tidspunkt, vil komme altan ved stuen.

Om os:
Vi er to studerende: Lea (25 år) og Nicklas (22 år). Lea læser biokemi og molekylær biologi på kandidaten og Nicklas læser datalogi på bachelor . Vi er stille og rolige typer, der værdsætter et roligt hjemmemiljø, men som også godt kan li at drikke en øl i byen med vennerne. Lea har en hest som hun bruger en masse tid på, samt er hun glad for fitness og gyserfilm. Nicklas interessere sig også for træning og glæder sig på samme tid også rigtig meget til at den store bagedyst begynder igen.

Om dig:
Du er studerende uden et vildt arbejde (så vi kan søge boligstøtte :)) Du værdsætter et roligt hjemmemiljø hvor der er plads til en samtale og en film sammen engang imellem, men også forstår en lukket dør når der er brug for det. Dit kæreste eje er ikke dit kæmpestore anlæg som du regner med at bruge til vilde abefester i lejligheden. Du vil gerne være med til at holde fællesarealerne i lejligheden ryddelige, men der er også plads til at en gryde kan stå i blød. Du synes det er fedt hvis man kan tale om tingene hvis noget går en på i lejligheden.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 29
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more