Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Live Flex i København
Rent: 799 EUR
Moving in: December 17
Period: Under 6 months
Size: 6 m²
City: København

Live Flex i København

All information about the room

Address:
, København
Rent:
799 EUR
Deposit:
00 EUR
Moving in:
December 17
Commuter room:
Yes
Period:
Under 6 months
Size:
6 m²
Insertion date
Day before yesterday
Couples allowed:
Yes
+ Read more

Description

Det her er vores tilbud til jer, der stræber efter en fleksibel livsstil. Vi gør det muligt for dig at bo billigt i hjertet af byen i en kortere periode. Sov i din egen Hub og nyd godt af vores luksuriøse fælles arealer. Fra € 799 pr. Måned og € 199 pr. Uge, ekstra nætter fra € 29.

Dit ophold er fleksibelt, helt uden depositum eller forpligtelse, så tilføj ekstra nætter som det passer dig eller afbestil gratis indtil 24 timer før ankomst.

Du får din egen hub (vores pod-stil værelser), hyggelige fælles områder og fuld hotelservice.
Din hub er indrettet med en kæmpe 2-personers seng, hvor der også er smart opbevaringsplads og indbygget lydsystem. Med CityHub-appen kan du indstille Hubben til dit humør.

I fælles områderne vil du hurtigt føle dig rigtig hjemme. De luksuriøse badeværelser og... et rummeligt hangout område er til for at du kan nyde at være hos os. Du kan få drinks i baren og tilberede dit eget måltid i vores tekøkken Områderne deles med andre rejsende, unge fagfolk og studerende fra hele verden. Arbejd hele dagen, slap af eller mød andre, det er helt op til dig hvordan du har lyst til at din hverdag ser ud her hos os.

Vi tilbyder de faciliteter, du har brug for, så du kan have et fantastisk ophold. Din Hub bliver gjort skinnende ren som en del af prisen. Vores badeværelser er wellness-områder, der har håndklæder, lækre Rituals shower gel og shampoo produkter. Du får også din egen lækre kimono så du nemt kan gå fra bade områderne til din hub.

I vores hangout område er vores kompetente CityHost 24/7. Du kan også altid nå ham / hende via vores app, uanset hvor du er. CityHosten er der for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med daglige ting så som morgenmad, en cykel, tøjvask eller lignende. De er eksperter på København og deler gladeligt ud af deres insider tip så du kan opleve byen som en ægte københavner. De er den lokale ven, du ellers ville ønske du havde.

Tjek CityHub hjemmesiden for flere oplysninger om Live Flex!

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more