Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Ledigt værelse i stor lejlighed på 98 m2. Ingen depositum påkrævet.

Rent:
kr. 4,500
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 98 m²
City: Aalborg

Ledigt værelse i stor lejlighed på 98 m2. Ingen depositum påkrævet.

All information about the room

Address:
Jyllandsgade 23, 9000 Aalborg
Rent:
kr. 4,500
Deposit:
kr. 00
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
98 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hej med dig derude :-)

Indtil for nyligt boede jeg sammen med min lillebror, hvilket jeg har haft gjort i omkring 4 år. Nu er han så flyttet sammen med sin kæreste, og jeg står derfor og søger en ny roommate til min 3-værelses lejlighed midt i Aalborg Centrum. Din alder og baggrund er mig ligegyldig, så længe du er en ansvarsfuld og nede på jorden mand.

Om lejligheden:
Lejemålet er en skøn og charmerende ældre lejlighed med masser af lys og rummelighed. Rent geografisk ligger lejligheden i hjertet af Aalborg lige skråt op ad politistationen, en spytklat fra både Netto og Rema 1000 og med gågaden inden for 5 minutters gå gang.

Lejligheden ligger på 3. sal og er bestående af i alt 98 m2. Det største rum består af et møbleret køkken-alrum, hvor både køkkenet og stuen er i åben forbinde...lse med hinanden. Derudover består lejligheden af en klassisk entré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum, herunder et rum med et walk-in-closet, et stort badeværelse og to soveværelser.

Med til lejemålet hører desuden opvaskemaskine og vaskemaskine, et depotrum i kælderen, en cykelkælder, elevator og adgang til en stor fælles tagterrasse, som vi deler med de øvrige lejligheder i bygningen.

Foruden værelset, som du kommer til at bo i, vil du altså komme til at dele et stort lyst køkken-alrum, en klassisk entré, badværelse og walk-in-closet med mig.

Huslejen ligger på i alt 4.500 kroner pr. måned, og dækker alt på nær elektricitet. Det betyder, at både vand, varme, indboforsikring, internet, DR-licens, Netflix og Viaplay er inkluderet i huslejen. Det eneste, der ligger ud over lejen er betaling af elektricitet, hvilket afregnes hver 3. måned.

Om dit værelse:
Dit værelse er et lyst og udmærket lydisoleret værelse med udsigt direkte til politigården. Værelset er endvidere bestående af 10 m2 og helt nymalet.

I modsætning til resten af lejligheden er dit værelse ikke møbleret. Det vil derfor stå dig frit for at indrette værelset, som du ønsker det.

Jeg kan dog fortælle, at da min lillebror boede her, indrettede han det med et stort gamer-skrivebord, et skab, en sovesofa og et TV med et lille tv-bord.

Lidt om mig:
Jeg er en smilende og udadvendt 28-årig mand, som altid har haft en del aktiviteter i mit liv. Jeg er åben, ærlig og ligetil. Det har jeg altid været. Hertil kan også nævnes, at jeg er meget renlig, og at jeg gør en del ud af at holde lejlighedens fællesområder forholdsvist flot og rent. Ligesom jeg også respekterer ro og de behov, min roommate måtte have.

Til daglig arbejder jeg som jurist hos Ankestyrelsen i Aalborg. Det har jeg gjort siden jeg blev færdiguddannet jurist fra Aalborg Universitet. I min fritid går jeg en del op i min styrke- og løbetræning, mit sociale liv, mine fisk og mit kirkeliv.

Hvis det lyder, som noget for dig, så skriv til mig privat, så finder vi ud af at mødes til en kop kaffe og rundvisning af lejligheden.

De bedste hilsner
Joshua Dashnaw

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more