Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Møbleret værelse til leje på Åboulevarden.
Rent: kr. 4,200
Moving in: February 1
Period: Under 6 months
Size: 13 m²
City: Aarhus

Møbleret værelse til leje på Åboulevarden.

All information about the room

Address:
Åboulevarden 62, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 4,200
Deposit:
kr. 4,200
Moving in:
February 1
Commuter room:
No
Period:
Under 6 months
Size:
13 m²
Insertion date
10 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Lejeperioden er fra d. 01.02.2021 – 31.05.2021 (dvs. 4 måneder)

Den månedlige husleje vil være 4.200 kr. med alt inklusiv (vand, varme, el og internet). Depositum er 4.200 kr. (svarende til en måneds husleje).

Du kommer til at bo sammen med Simon, som læser elektrisk energiteknologi på uni. Simon er en frisk ung mand med flair for mad, styrketræning og massere af hyggesnak over morgenmaden i køkkenet. Simon er enormt sød og imødekommende og ligger en masse energi i at lære nye mennesker at kende, hvilket er virkelig skønt, når man nu skal dele både mikrobølgeovn og brusebad. Simon holder af at drikke en øl eller to i byen og være sammen med vennerne, men er samtidig også helt nede på jorden og god til at drikke en lydløs kop kaffe i eftermiddagstimernes stille stund. Det eneste du skal være opmærksom på, er at hans elskede kaffekværn kværner kaffe med lyd som en damptromler, men det vender man sig hurtigt til. ;)

Beliggenheden er fantastisk! Lige nede foran din hoveddør ligger hele Århus hyggeligste café mekka og er du studerende eller skal til at starte på et helt nyt studie, ligger alle universitetsmuligheder indenfor en afstand af 3 kilometer, og du kan altså både gå eller cykle til VIA, HF, VUC, BSS u name it, eller trille over i uniparken og drikke en varm bajs med dine medstuderende. Skal du længere væk er der ganske kort afstand til både letbane, busser og tog ved Nørreport, Busgaden og Hovedbanegården.

Lejligheden er en tre-værelses med stort køkken, depotrum, en gang med plads til dem med mange sko, et nyrenoveret badeværelse og en hyggelig baggårdsterrasse. Lejligheden har både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, mikrobølgeovn og helt nyt køleskab og fryser.

Lyder det som noget for dig, så tøv endelig ikke med at ringe eller sende en besked!

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig! :D

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 30
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more