Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Roomie søges
Rent: kr. 5,500
Moving in: December 1
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: København

Roomie søges

All information about the room

Address:
Margretheholmsvej , København
Rent:
kr. 5,500
Deposit:
kr. 16,500
Moving in:
December 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
3 days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Hej alle jer derude!
Vi søger en roomie til vores 4-værelses lejlighed på Margretheholmsvej i København K.

INFO
Lejemålet er ubegrænset.
Selve lejligheden er lys og stor, også er den er på hele 92kvm hvor dit værelse udgør ca.7 kvm. (Det er markeret på nedenstående plantegning, som er vejledende, da vi ikke har den helt præcise - men alt inventar er korrekt)
I lejligheden er der 3 værelser, et stort køkkenalrum i forlængelse med stuen og et badeværelse. (Og, der er elevator, og alle de hvidevarer som du kunne ønske dig ;))
Lejligheden har Københavns bedste udsigt, hvor du kan nyde en kop kaffe og Københavns skyline. Denne udsigt nyder vi på vores altan, som der kan grilles og hygges på om sommeren.
Området er en del af Christianshavns voldterræn og ligger i kort gåafstand til Oper...aen, Christianshavn og den hyggelige lystbådehavn Lynetten.

PRAKTISK:
- Indflytning d. 1/12-20.
- Huslejen inkl. a conto (vand, varme, strøm) ligger på 5.500kr.
- Dit depositum kommer til at ligge på 16.500 kr. (tre måneders indskud)

HVAD VI SØGER
Vi tænker, at vores kommende roomie enten studerer eller har fast arbejde, så du har en stabil og fast økonomi.
Men, vi skriver herunder lidt om os, og hvis du synes du passer ind i det, så skriv da - vi er ret åbne!

OM OS
Kim Koch Petersen
Er en 23-årig fyr, som til daglig arbejder for Lærerstuderendes Landskreds, hvor jeg er politisk valgt som faglig sekretær. Så jeg er på orlov fra mit studie som lærerstuderende. Jeg sætter ret meget pris på, at hjemmet er roligt sted at være, og hvor vi kan se film eller spille noget Tony Hawk på PlayStationen. Jeg bruger ret meget tid på mit arbejde, så er desværre ikke så meget hjemme, som jeg gerne vil være. Jeg sætter ret meget pris på, at tage ud og drikke en sodavand eller øl på en brun bodega. Derudover har jeg skaffet Guitar Hero til lejligheden, og vi mangler en til at spille bass, så det kan du jo overveje.

Rasmus Larsen
Er en 23-årig gut, som studerer til Landinspektør på Aalborg Universitet. Kan godt lide at hyg om aftenen med en god FIFA kamp, et brætspil eller lave fælles aftensmad og en god film. Jeg er meget social anlagt, og er altid frisk på at lave noget sjovt, om det så er en øl på en “brun bodega” eller en fisketur, så er jeg frisk på det meste. Mine interesser er jagt, så der vil altid ligge lækker kød i fryseren, derudover spiller jeg fodbold på Kløvermarken.

Hvis det har vækket interesse, så kontakt os på besked til , eller skriv en besked her på siden - så får vi lavet en kaffeaftale, hvor du kan se lejligheden og høre mere! (Vi er selfølgelig opmærksomme på Corona).

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more