Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Søger Roomie til bofællesskab
Rent: kr. 5,300
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 103 m²
City: København

Søger Roomie til bofællesskab

All information about the room

Address:
Teglholm Tværvej , København
Rent:
kr. 5,300
Deposit:
kr. 19,303
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
103 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej. Vi er to mænd på 25 som søger en 3 roomie til et bofællesskab på teglholmen. Huslejen er 5300 pr. måned inkl. alt (vand, varme, el og internet). Værelset du lejer er 9,8m2 og hele lejligheden er 103m2 udstyret med altan, depotrum og en parkeringsplads i kælderen. Selve lejligheden er inklusive vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovn og mikrobølgeovn. Lejligheden ligger i Sydhavn og er godt placeret (mindre end 100m) i forhold til offentlig transport (bus) og indkøbscentre (Netto, Spar og Irma). Værelset er umøbeleret

lidt om os:
I fritiden spiller vi fodbold, gamer, ser film, ser fodbold, laver mad, spiller musik, hænger ud med venner og fester. Vi har derfor ofte besøg af venner, familie og kærester (selvfølgelig inden for rimelighedens grænser). Vi kan godt lide at være sociale, men har brug for at lade op bag lukkede døre til tider. Vi går meget op i at man gør sit for at holde lejligheden ren og at man passer på inventaret.

Lidt om dig:
Du skal være socialt anlagt, men kunne respektere lukkede døre. du skal have det fint med gæster, ligesom dine gæster altid er velkomne. Du skal have overskud og efterlade fællesarealer i ordentlig stand. køn er ligegyldigt, men du må meget gerne være glad for at spise sammen, hygge, feste, drikke kaffe, se film, høre musik og eventuelt game.


Vi glæder os til at høre fra dig

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 35
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more