Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Stor delevenlig lejlighed tæt på København
Rent: kr. 5,100
Moving in: March 1
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: Herlev

Stor delevenlig lejlighed tæt på København

All information about the room

Address:
Hørkær 19, 2730 Herlev
Rent:
kr. 5,100
Deposit:
kr. 13,350
Moving in:
March 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

Da vores tredje roomie flytter sammen med sin kæreste, fremlejer jeg derfor hendes værelse pr. 1/3 i vores dejlige lejlighed i Herlev. Selve lejligheden er et nybyggeri og er 120 m2 og med fælles altan, og dit værelse vil være 9 m2 (se billede, det er værelse A der fremlejes).
Lejligheden ligger 500 m. fra Herlev st, hvor S-togets C og H linjer kører fra. Det tager 20 min fra stationen til Nørreport st. Derudover ligger lejligheden tæt på BIG-shoppingcenter og Herlev Bymidte.

Du vil flytte ind sammen med mig og min anden roomie Miranda + min hund, Sofus. Vi er begge sociale mennesker der nyder at være sammen med vennerne, og sætter pris på en god aften i hyggeligt selskab. Men vi kan selvfølgelig også respektere en lukket dør.

Miranda læser Matematik og Teknologi på DTU, og jeg arbejder delvist på et plejecenter og i butik, mens jeg er ved at finde ud af hvad jeg gerne vil studere. Vi er begge spejdere og kender hinanden der igennem :)
Sofus er en Cavalier King Charles Spaniel på lidt over 2 år. Det kræver ikke noget ansvar fra din side, men du skal være klar på at bo sammen med en hund.
Vi søger en roomie, som kan lide hyggeaftner i lejligheden, er med på et rengørings-rul og hvis du kan lide fælles aftensmad er det kun et plus. Hvis det vækker en interesse, så skriv en lille tekst til os omkring dig selv, og lad os se hvad det kan blive til :D Vi glæder os til at høre fra dig :)

**FLERE BILLEDER PÅ VEJ**

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 25
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more