Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Interesseret i at starte kollektiv?
Rent: kr. 4,600
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 9 m²
City: København

Interesseret i at starte kollektiv?

All information about the room

Address:
Else Alfelts Vej 60, 2300 København
Rent:
kr. 4,600
Deposit:
kr. 9,200
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
9 m²
Insertion date
15 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Jeg har fundet en rigtig lækker helt nyopført lejlighed til prisen. Det er en 5-v med stor altan/ude stue, fælles køkken al rum, 4 små værelser og indeholder alle hårde hvide varer. Den er på 5. etage og der er elevator. Det er 5 minutters gåtur fra Vestamager metro og man kan dermed være i indre by eller Nørreport st på 20-30 min med metro eller cykel. Billederne er ikke af den aktuelle lejlighed men af billeder af en af prøvelejlighederne.

Jeg ønsker kun et kollektiv hvor der er plads til at spise sammen ca 1 gang om ugen, drikke 1 drink sammen, spille noget brætspil, hygge, se en film, feste eller lave noget socialt en gang imellem. Der er også altid plads til en lukket dør selvfølgelig. Tænker der kan være en god kemi hvis vi alle er mellem 20-35 alt efter personlighed selvfølgelig.

Jeg selv er 26 år, arbejder som tjener og elsker det, men drømmen er at starte på politiskolen og har været det et par år, men jeg er pt for fed til at klare løbetesten. Forventer også at du er fuldtidsbeskæftiget. Da lejligheden først vil indflyttes start december kan vi i fællesskab indrette lejligheden.

Udover huslejen deles internet ca 300/4 månedligt og strøm og vand/varme deles også i 4. Vand, varme og strøm/4 er nok ca 100 pr person per måned, hvis vi alle bruger fornuftigt og husker at slukke radiator og strøm når ikke det bruges eller vi er ude.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
20 - 35
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more