Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Musikelsker søges til værelse i stor smuk supercentral herskabslejlighed
Rent: kr. 4,900
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 21 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Musikelsker søges til værelse i stor smuk supercentral herskabslejlighed

All information about the room

Address:
Vester Voldgade 86, 1552 København
Rent:
kr. 4,900
Deposit:
kr. 10,000
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
21 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

HAVES: en næsten 300 m² stor, smuk herskabslejlighed med højt til stukloftet og udsigt til Rådhustårnet og Tivoli i hjertet af Kbh.

ØNSKES: 2-3 søde, sjove, interessante mennesker, især musikalsk interesserede/udøvende (og særligt klassiske musikere!), der vil være med til at gøre stedet her til byens fedeste bolig.

Lejligheden har plads til 5 eller 6 mennesker i alt, og lige nu er to værelser ledige til indflytning d. 1.1. 2021 (evt. senere).
Vi bor for tiden 3 stk., nemlig Mirjam (en superdygtig/prof violonistinde sidst i 20'erne), Signe (specialeskrivende sangskriver først i 30'erne), foruden mig selv, Tomas (jeg spiller selv klaver, og er en smule ældre end de andre, men klart den barnligste ;). Jeg overtog lejligheden i 2007, og den har det meste af tiden siden fungeret som bo...fællesskab med tradition for stor alderspredning, som jeg altid har oplevet som noget meget positivt berigende.

Jeg er selv musikuddannet, og den klassiske musik er min helt store passion, hvorfor særligt klassiske musikere vil blive vægtet højt (dog ikke et krav at du kan fløjte samtlige af Beethovens symfonier fra ende til anden udenad - men klart et plus! ;) Det er nemlig planen på sigt (post-corona!) at genoptage en fin tidligere tradition med at holde huskoncerter her i lejligheden - især med klassisk akustisk/analog musik, som disse smukke gamle rum med næsten 4 meter til loftet nærmest er skabt til: At opleve "den store musik" med rigtige levende musikere "unplugged" på helt tæt hold her i intime, uformelle og langt mere festlige rammer end i den sædvanlige superhøjtidelige koncertsalssetting, kan virkelig vise at klassisk musik slet ikke behøver at være kedelig!

Lidt mere om lejligheden:
Værelserne ligger i prislejet 4500-4900 med størrelser mellem 16 - 21 m². Udover selve værelset følger der masser af ekstraplads med i lejligheden, bl.a. en stor stue, stort køkken, et dejligt rummeligt badeværelse, to toiletter, m.m. Desuden indeholder lejligheden hele to flygler, et skab fyldt med brætspil, og vel nok et af byens bedste udsigtsspot til de mest spektakulære solnedgange over Kbh.'s skyline.

Huset er en historisk bygning, som siden 1890'erne har været hjemsted for mange af Danmarks største kunstnere gennem tiden (bl.a. har P. S. og Marie Krøyer boet her - deres gamle kunstneratelier på loftet er her endnu!). Hele bygningen har dog lige gennemgået en omfattende renovering, så mange af installationerne et helt nye. Også i dag arbejder og bor flere af landets fremmeste kunstnere i bygningen, og følelsen af husets ældgamle, men sprællevende kunstnersjæl er tydelig, når man selv bor her.

De seneste par år har lejligheden været fremlejet og trænger derfor her og der til en kærlig upgrade, så der ønskes nogle mennesker, der også er interesseret i at bidrage til at gøre lejligheden til en smuk og rar fælles bolig: et par gode ideer til videre indretning og lidt maling hist og her kan hurtigt gøre stedet til den cooleste crib på denne side af galaksen ;)

Der er ingen fast aldersramme for nyindflyttere: personlighed og sammensætningen af de rigtige mennesker er det afgørende - alder mindre vigtig. Eneste ufravigelige krav i øvrigt er at du er ikke-ryger, og lige som os værdsætter et pænt og ryddeligt hjem (uden dog at være oprydnings-/rengøringsnazi!), hvilket især er vigtigt, når vi er flere, der skal dele bolig sammen.

Vil du være med til at skabe et dejligt fælles hjem fyldt med musik, så svar her eller send en mail til og fortæl lidt om dig selv (meget gerne med foto + eventuelle særlige ønsker/krav/sære hobbies m.m.).

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more