Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Skønt værelse tæt på AU udlejes

Rent:
kr. 4,400
Moving in: June 15
Period: Unlimited
Size: 65 m²
City: Aarhus

Skønt værelse tæt på AU udlejes

All information about the room

Address:
Oslogade , Aarhus
Rent:
kr. 4,400
Deposit:
kr. 22,000
Moving in:
June 15
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
65 m²
Insertion date
26 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Da jeg har været så heldig at få fat i en dejlig lejlighed i Århus N, har jeg brug for at finde en lejer til det ene værelse.

Lejligheden er 65 kvm fordelt på to værelser, entré, køkken med spiseplads og badeværelse. Den er udstyret med opvaskemaskine. vaskemaskine, tørretumbler, og EGEN PRIVAT TERRASSE!
Den ligger på Oslogade, en stille, lukket gade med blandet lejligheder og villaer. Alt er nyrenoveret i 2015, og er derfor helt i orden. Lejligheden ligger kun 1 km fra AU, og der er indkøbsmulighed lige rundt om hjørnet. Derudover ligger Riis Skov 1 km væk, og den permanente kun 1,2 km væk. Letbanen og busser går nærmest lige udenfor døren, så det er nemt at komme til og fra. Værelserne er cirka lige store, og du vil have vindue lige ud til vores terrasse. Dit værelse er det med det r...øde kryds.
Huslejen er 4400kr/måneden, det inkluderer husleje, vand og varme. Derudover kommer der udgift til fælles internet og til el.
Indskud lyder på 22000 kr, som dækker depositum og 2 måneders forudbetalt leje. Derudover skal der selvfølgelig betales husleje for den første måned.

Lidt om mig:
Min krop er 25, men mit sind er 60. Jeg elsker at strikke, bage lækre ting med surdej og jeg er vild med planter!
Jeg nyder at have et rolig og ryddeligt hjem, og sætter pris på hygge og et godt glas vin. Jeg går meget op i at have et rent hjem, men er også rigtig god til at smide mig i sofaen til et afsnit bagedyst eller nybyggerne.

Jeg søger en roomie, der er nogenlunde jævnaldrende, har boet ude før, og ønsker at have et hyggeligt sted at bo. Du skal være stille og rolig, og som jeg selv, være glad for at have at ryddeligt og pænt hjem.
Du må gerne være studerende, men det er ikke et absolut krav. Hvis du har lyst til at dele noget aftensmad engang imellem eller en god flaske vin, er jeg helt med på det!

Indflytning er i første omgang tidsbegrænset til 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Skriv en besked, hvis det lyder som noget for dig, så finder vi en corona-venlig måde at mødes til en lille snak

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
22 - 30
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
Once in a while
+ Read more