Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

billigt værelse med altan på Vesterbro torv

Rent:
kr. 3,700
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: Aarhus
The room is rented out Find other rooms

billigt værelse med altan på Vesterbro torv

All information about the room

Address:
Vester Allé 26, 8000 Aarhus
Rent:
kr. 3,700
Deposit:
kr. 10,425
Moving in:
Immediately
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
-
+ Read more

Description

En sambo søges til vores 3-værelses i Århus midtby.
Lejligheden er 69 kvadratmeter, og dit værelse er 8 kvadratmeter. Udover værelserne er der fælles køkken/spiserum. Lejligheden har eget toilet og bad med vaske-/tørremaskine og altan lige ud til solnedgangen. Lejligheden ligger på fjerde sal, men frygt ej, der er elevator. Udover alt det har vi adgang til stor tagterrasse med udsigt over hele Århus by. Lejligheden ligger på Vesterbro Torv ud mod Vester Allé, lige oven på en brugs. Den ligger ikke mere end 15 minutters gang til banegården eller Nørreport og 20 minutter til Universitetsparken. Går man ud ad baggårdens porte, vader man lige ud på den ikoniske Vestergade, der strækker lige forbi Mølleparken, Klostertorv og ender ved Storetorv. Byggeriet er ny opført, og vi er lejlighedens før...ste lejere.
Der er gulvvarme i alle værelser og der er allerede trukket internet kabler til hvert værelse.

Værelset er ledigt fra den 1. oktober, og husleje ligger på cirka 3.700 kroner (uden boligstøtte) med vand og varme, dog uden el og internet. Elregningen ligger på cirka 150 korner per mand per måned.

Du kommer til at bo med:
Magnus
Jeg er 23 år og er godt i gang med at uddanne mig som ventilationsteknikker. Jeg er lige pt. I lære hos et firma i Silkeborg. Før jeg startede på uddannelse, har jeg været selvstændig freelance montør i lige godt halvandet år. I min fritid svinger jeg min badmintonketcher i Ry badmintonklub og træner til diverse halvmaratoner. Jeg er ikke bange for at gøre rent, så når tiden er til det svinger jeg også gerne kluden og støvsugeren. jeg er altid klar på en ”enkelt øl” og har uden tvivl lejlighedens bedste moves.

Gustav
Jeg er 22 år gammel og har brugt hele mit liv i Århus omegn. Jeg har været arbejdsmand de sidste 3 år og bruger gerne min fritid sammen med kammerater. Jeg er en meget stille og rolig gut, der bare rigtig godt kan lide højt humør og god energi. Når jeg rigtig skal slappe af, så smider jeg noget klassisk rockmusik på højtaleren og trækker en kold sort øl op.

Ord fra vores tidligere roomie:
Kan du godt lide at bo billigt, centralt og med udsigt og altan? Det er der vist ingen, der kan sige nej til. Men hvis man så samtidig kan få en lejlighed, hvor der er plads til en og, hvor der altid er en lige at hive fat i, hvis man hænger lidt med mulen og har brug for noget andet at tænke på, ville det så ikke være helt perfekt? Det kan du her, for her er både plads til at trække sig, men også til at lolle og danse hele natten, hvis det er det man har lyst til. Det kan varmt anbefales og, der er med garanti mange om buddet, så du skal nok ikke tøve alt for længe.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 99
Cleanliness:
A little mess never hurt anyone
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more

Similar rooms

3,750 kr.
Søndre Ringgade, Aarhus
3,950 kr.
Brendstrupvej, Aarhus
3,923 kr.
Nygade, Aarhus
3,900 kr.
Lokesvej, Aarhus
3,200 kr.
Kirkedammen, Aarhus
3,400 kr.
Ceresbyen, Aarhus
4,000 kr.
Schleppegrellsgade, Aarhus
3,800 kr.
Vestre Ringgade, Aarhus