Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Værelse til leje - vi søger en roomie
Rent: kr. 4,300
Moving in: February 15
Period: Over 1 year
Size: 14 m²
City: København

Værelse til leje - vi søger en roomie

All information about the room

Address:
Jydeholmen 48, 2720 København
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 8,600
Moving in:
February 15
Commuter room:
No
Period:
Over 1 year
Size:
14 m²
Insertion date
9 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej fremtidige roomie!

Mangler du et værelse? Så har vi et hyggeligt værelse ledigt hos os. Lejligheden ligger på Jydeholmen i Vanløse, blot få minutters gang fra Vanløse station med metro, S-tog, og diverse handlemuligheder. Hvis du foretrækker cykel, er alting også indenfor overskuelig rækkevidde. Lejligheden består af et fælles køkken, ny renoveret badeværelse med rainshower, gangareal med plads til jakker og sko, dit værelse og vores værelser. Desuden er også et småt men godt fællesrum, som enten bliver spisestue eller sofa/TV rum. Der er vaskekælder og en hyggelig gårdhave med grillplads, tørrestativ og græsareal. Værelset er ca. 14kvm og udlejes umøbleret. Huslejen ligger på 4300 kr. om måneden inkl. varme, vand, el, internet osv. Du skal desuden ligge et depositum på 2 måneders husleje plus en måneds forudbetalt husleje. Værelset udlejes i 2 år. Indflytning er 15. februar.

Lidt om os; vi hedder Simone (24 år) og Nanna (21 år) og er søstre. Vi elsker at være sociale og håber derfor du vil være med til i fællesskab at skabe et hyggeligt hjem. Vi ville elske, hvis du har lyst til at lave ting sammen som at se en film, spise aftensmad eller spille spil. Vi respekterer også behovet for et privatliv og muligheden for at kunne lukke døren. Simone har en kærlighed for blomster og hygge, så vi kan love at der vil være glade farver og friske blomster i lejligheden. Desuden læser hun til hverdag på CBS og bliver bachelor til sommer. Nanna elsker kaffe og byder gerne på en kop – enten cold brew eller en friskbrygget varm Nespresso. Nanna er på. 2. sabatår og regner med at starte studie til sommer.
Hvis det har fanget din interesse så skriv endelig til os her på Facebook eller på mail, . Vi vil meget gerne høre lidt personligt om dig. Vi regner med at holde online møder og kontakter jer hurtigst muligt, hvis vi ser dig som et match. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kærlige Hilsner Nanna og Simone.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
24 - 28
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more