Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Søger roommate til nybygget lejlighed

Rent:
kr. 4,000
Moving in: Immediately
Period: Under 6 months
Size: 93 m²
City: Aalborg

Søger roommate til nybygget lejlighed

All information about the room

Address:
Danalien 1m, 9000 Aalborg
Rent:
kr. 4,000
Deposit:
kr. 00
Moving in:
Immediately
Commuter room:
Yes
Period:
Under 6 months
Size:
93 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
Yes
+ Read more

Description

Hej allesammen,

Jeg søger med lys og lygte en roommate til min lejlighed i Aalborg, grundet fraflytning af mine nuværende roomies. Lejligheden ligger i det nybyggede lejlighedskompleks Danalien. Danalien er placeret midt i mellem centrum og universitet, med en cykeltur på ca. 10 minutter til Nytorv/Uni. Hvis man ikke er til cykelture, er der placeret et busstop lige foran lejligheden. I forhold til indkøbsmuligheder, er der en Rema 50 meter fra lejligheden, og derudover Føtex, Lidl og Fakta indenfor 1 kilometer.

Lejligheden på 93 m2 er fordelt på 3 værelser og 1 altan med god plads og sol fra kl 10 og indtil solnedgang. Der er 1 stue/køkkenrum med tilhørende 65" 4k TV og 2 mindre værelser i forskellige størrelser. Derudover har lejligheden vaske/tørremaskine, opvaskemaskine & et t...ilhørende depot+cykelrum, samt 1 fast parkeringsplads med ubegrænset gæste-parkeringsmuligheder.

Og så lige kort om mig; Jeg er oprindeligt fra Sønderjylland, men bor pt. i Aalborg for at færdiggøre min uddannelse. Udover at jeg er i lejligheden, har jeg også en hund på 1 år. Han hedder Woody og er en dansk spids, utroligt sød og utroligt rolig. Hvis jeg ikke bruger tid med min hund, er jeg ofte foran computeren eller leverer mad igennem WOLT. I tider hvor der ikke er virus i omløb, har jeg også en kærlighed for at spise ude og gå i byen.

Jeg har lige færdiggjort 5. semester på linjen "Economics and Business Administration" og har derfor kun 1 semester tilbage i Aalborg. Dvs. at lejligheden bliver opsagt slut juni, hvilket også gør at jeg kan tilbyde et exceptionelt indflytningstilbud. Da der allerede er indbetalt fuldt depositum i lejligheden, er den eneste indflytningspris jeg kræver 2 måneders forudbetalt husleje, såfremt at der kan laves en skriftlig aftale hvis du skulle komme til at forsage skade på lejligheden.

Den månedlige husleje udgør 8850kr inkl. vand & varme, og derudover internet på omkring 319/md, dette kan dog reduceres, da der ikke er brug for lige så kraftigt netværk mere. Der er mulighed for boligstøtte (ca. 1000kr) hvis du ikke er fuldtidsarbejdende, hvilket vil få de månedlige udgifter ned på omkring 4000 pr. person. De 2 værelser som ikke er stue/køkkenrum er 2 forskellige størrelser, og derfor er der også en lille prisforskel. Jeg er helt og aldeles ligeglad med hvilket værelse jeg bor på, så valget er dit!

Der er indflytningsmulighed fra 1. februar. Kontakt mig gerne her, eller på min mail; hvis du kunne være interesseret i at bo sammen med mig. Så tager vi den over en kop kaffe, øl, sodavand eller hvad du er til :)

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more