Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Hyggeligt kollektiv i Odense søger roomie hurtigst muligt
Rent: kr. 2,500
Moving in: April 1
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: Odense

Hyggeligt kollektiv i Odense søger roomie hurtigst muligt

All information about the room

Address:
Fynsgade 6, 5000 Odense
Rent:
kr. 2,500
Deposit:
kr. 12,274
Moving in:
April 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
3 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Hej alle sammen!
Vi søger en ny roomie , da vi har et par der flytter ud. Vi bor 15. minutters gågang fra banegården og tæt på centrum i en 4-værelses lejlighed, hvor det største værelse bliver brugt som stue. Lejligheden er tæt på grønne parker, som vi nyder at grille i om sommeren. Værelset som vi udlejer er 8 kvadratmeter og med to store kælderrum til opbevaring. Huslejen er 2500 kr om måneden inklusiv forbrug (vand, varme, el og internet). Dertil kommer et depositum på 12.274 kr. Der vil være mulighed for at blive skrevet på kontrakten.
Du kommer til at bo med Sara og Asmus. Sara er 20 år og læser til ergoterapeut. I sin fritid kan hun godt lide at være i roklubben og dyrke yoga. Sara er kollektivets tedrikker, der altid har gang i et eller andet. Asmus er 19 år og går i 3.g Asmus kendetegn er at han altid er i godt humør og som regel står på rulleskøjter (dog ikke indenfor), han er kollektivets hippie, der altid har farverigt tøj på.
Da to af beboerne flytter ud, skal vi til at nytænke kollektivet, derved er det muligt for den nye indflytter at være med til at præge stedet. Vi har tidligere lavet fællesaftensmad og fællesrengøring samt diverse hygge.
Vi søger en der gerne vil deltage i fællesskabet og være med til at holde lejligheden fin. Der er altid plads til en lukket og åben dør – vi håber du har lyst til at flytte ind!
Hvis du har har nogle spørgsmål, så spørg endelig. Der vil være mulighed for indflytning løbende fra d. 7 Februar, og huslejen for den måned, vil være for de dage du har boet der.
For besøg skriv til Sara på tlf nr:

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 25
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more