Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Ny roomie søges

Rent:
kr. 3,180
Moving in: Immediately
Period: Unlimited
Size: 12 m²
City: Odense

Ny roomie søges

All information about the room

Address:
Vestergade 98, 5000 Odense
Rent:
kr. 3,180
Deposit:
kr. 4,097
Moving in:
Immediately
Commuter room:
Yes
Period:
Unlimited
Size:
12 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
Yes
+ Read more

Description

Hyggeligt kollektiv lige midt i centrum på Vestergade søger ny beboer.

Vi har stået over for en større udskiftning i vores kollektiv på Vestergade, hvor vi lige har fået to nye beboere og skal have fundet en sidste til foråret. Vi er tre, du kommer til at flytte sammen med, og da en stor del af os er nye, kan du også være med til at sætte dit præg på, hvordan stedet skal se ud fremadrettet.

Lidt om stedet:
Værelset er ca. 12 kvadratmeter.
Som det er nu løber vores fælles madlavnings- og husholdningsbudget op i 800 og dækker al mad og rengøringsartikler, samt sæbe og lignende.
Kollektivet har indtil nu fungeret sådan, at vi deler madbudget og sigter efter at spise aftensmad sammen i hverdagen. Selvfølgelig, med mulighed for at kunne melde fra, hvis man skulle have andre planer. V...i nyder at hygge og bruge tid sammen. Nogle gange med en kop kaffe andre gange med en øl eller to. Her er dog også altid plads til at lukke døren, hvis man har lyst til det.
Sammen deler vi stue, køkken og badeværelse.

Lidt om dine fremtidige roomies:
I øjeblikket bor der i lejligheden Andreas på 29, Emilia på 18 og Sandra på 18.

Vi håber en ny beboer ville have lyst til at tage del i at skabe et godt og hyggeligt fællesskab med os.

Emilia er ved at uddanne sig til køkkenassistent og glæder sig til det bliver sommer. Så kan hun få brugt tiden med venner og familie, måske over en øl og eventuelt en gåtur, i det gode solskinsvejr. Så kan hun forhåbentlig også komme til festivaler igen, hvilket vi krydser fingre for kan ske igen til sommer. Hun kan sikkert også lokkes til at lave en lækker cocktail. Hun er altid klar på at lave noget socialt med menneskene omkring hende.

Sandra sparer op til en dekoratøruddannelse og indtil da arbejder hun som leder i netto. Hun er en festglad pige, der altid er med på sjov, lige fra brætspil til ishockey kamp. Sandra er meget kreativ, i køkkenet med sine lækre kager eller ved skrivebordet med flotte tegninger.

Andreas læser datalogi ved SDU, og har en kandidat i idéhistorie. Han har dermed ret brede og lidt nørdede interesser. Derudover har han en god samling af brætspil og kan godt lide at bruge tid på øl/te og pap derhjemme eller i den lokale brætspilscafé Papas, når han ellers ikke har næsen i diverse bøger. Ellers er det også fedt at kunne udnytte mulighederne i centrum, som nattelivet eller de grønne områder som Munke Mose og Eventyrhaven om sommeren. Han er også, den der har boet længst i kollektivet.

Køn, alder og beskæftigelse har ingen betydning. Alle er meget velkomne til at søge – også par, det vigtigste er at vi svinger godt sammen. Kan du se dig selv i dette fællesskab så skriv lidt om dig selv, og hvorfor du tænker det kunne være fedt at bo her.
Vi tænker at holde samtaler løbende. Så kan vi lige møde hinanden og du kan få lov at se stedet.

Jeg kan kontaktes på
helst skriv først)
Facebook: Emilia Sofie

Mvh.
Andreas, Emilia og Sandra

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
18 - 99
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more