Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google
Roomie til lejlighed i Hellerup
Rent: kr. 4,300
Moving in: May 1
Period: Unlimited
Size: 8 m²
City: Hellerup

Roomie til lejlighed i Hellerup

All information about the room

Address:
Ehlersvej 2, 2900 Hellerup
Rent:
kr. 4,300
Deposit:
kr. 10,000
Moving in:
May 1
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
8 m²
Insertion date
10 days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Kære kommende roomie,

Jeg mangler en roomie til min lejlighed i Hellerup, da min nuværende roomie gennem 3 år flytter sammen med sin kæreste. Lejligheden ligger lige på grænsen til Østerbro, tæt på vand og strand, 5 km fra indre by.

Indflytning:
Indflytningsdatoen er meget fleksibel, men fra 1/5-21 og frem. Lejeperioden er 6-12 måneder-ish, men håber det fungerer, så vi kan forlænge!

Lejligheden:
79 m2, 3 værelser med separat køkken (med vaskemaskine) og stor stue, bygget i solid 80’er stil beliggende i det mondæne Hellerup. Har som udgangspunkt alle møbler, men har du en yndlingssofa eller arvesølvtøjet, som du gerne vil have i lejligheden, er jeg åben for at vi finder ud af noget.

Værelset:
Værelset er småt, men godt, ca. 8 m2 i en 3-værelses lejlighed. Der er lige plads til seng, sk...ab eller evt. lille skrivebord. Der er også plads til et garderobeskab/kommode i gangen. Har et skab du kan få, hvis ikke du har et. Håber dog du vil bruge din tid i hele lejligheden. Huslejen for lejligheden bliver splittet i to og din andel udgør ca. 4300/måned inkl. alt, nogle gange 250-500 lavere, når der er boligstøtte.

Beliggenhed:
Lejligheden ligger lige ud til Hellerup Strandvej med alt i butikker og takeaway, men vigtigst af alt 7 minutters gang til stranden, perfekt til sommer. Herudover er der meget kort til indkøb og station, hvor alle S-tog (minus linje B) samt regionaltog til hele Kbh og Sjælland.
20 min cykel til indre by og bus 1A lige uden for døren, der kører til alle brokvartererne.

Hvem er jeg:
Medicinstuderende, som lige nu er igang med at forske - bliver læge om 2 år. Bruger som de fleste andre min tid på arbejde, sport og socialt samvær. Er vild med at se fodbold på stadion, og så elsker jeg arkitektur! Nyder en øl/vin engang imellem, og min livret er takeaway. Respekterer en lukket dør osv. osv. som alle andre normale mennesker :)))

Hvad mangler jeg:
En sød og rar roomie, gerne studerende, der vil gøre livet i lejligheden hyggeligt. Forhåbentlig vil du ofte gerne lave fælles mad (+købe takeaway), og af og til hænge ud med et glas vin og afslapning.

Jeg ser frem til at høre fra dig - så kan vi evt. aftale at drikke en kop kaffe og se lejligheden.

Billederne er af stuen x2, badeværelset, køkkenet, gangen og værelset.

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
15 - 28
Cleanliness:
Clean
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more