Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Dobbeltdækkeren på Amager søger ny roomate!

Rent:
kr. 5,175
Moving in: May 7
Period: Unlimited
Size: 165 m²
City: København
The room is rented out Find other rooms

Dobbeltdækkeren på Amager søger ny roomate!

All information about the room

Address:
Amagerbrogade 109, 2300 København
Rent:
kr. 5,175
Deposit:
kr. 15,525
Moving in:
May 7
Commuter room:
No
Period:
Unlimited
Size:
165 m²
Insertion date
28+ days ago
Couples allowed:
No
+ Read more

Description

Dobbeltdækkeren søger ny, skøn bofælle til indflytning pr. 7. maj/juni!
(Ved interesse, benyt venligst mailadressen nederst :) )

Nanna er blevet voksen og har købt egen lejlighed, og vi søger derfor en 4. beboer til vores hjem på Amagerbrogade. Vi bor i det hyggeligste bofælleskab i hele København - det synes vi i hvert fald selv! Dobbeltdækkeren er en taglejlighed på hhv 4. og 5. etage. Lejligheden er 165 m2 fordelt på 2 etager med 6 værelser: 4 private værelser, spisestue og tv-stue. Vi har desuden egen opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler i lejligheden.

Praktisk
Indflytning pr 7. maj/juni (vi er rimelig fleksible)
Værelset der bliver ledigt, er på ca. 13 m2, med indbygget skab under trappen. Herudover har vi et walk in closet, hvor det er muligt at have et tøjstativ og ...ekstra sko. Vi forestiller os at du er 25+ år, har lyst til at indgå i et bofællesskab i mere end et par måneder, og selvfølgelig er mega sød!

Huslejen er 5.175 inkl. vedligeholdelse, vand og varme.
Gas, el og internet betales hver 3. måned.
Ved indflytning betales depositum svarende til tre måneder husleje plus tre måneders forudbetalt leje (31.050 kr. i alt)

Om os
Vi er meget sociale i Dobbeltdækkeren, spiser sammen indimellem når det passer, ser serier i stuen om aftenen, drikker et glas rødvin over et brætspil, eller tager en spontan tur til Kayak bar. Vi er 3 damer i vores bedste alder (start 30'erne):

Mynte (30): Er ved at tage en kandidat i sprogpsykologi, og bruger derfor meget af sin tid på forelæsninger. Du vil ofte høre hende sige: "Det kan jeg ikke, jeg skal læse", hvorefter de resterende beboere tit har succes med at overtale hende til en langt sjovere aktivitet. I sin fritid er Mynte aktiv i det musikalske miljø. Styrke: DJ master, svaghed: alt der begynder med "vintage".

Katinka (31): Katinka er lejlighedens helt egen huskok og udfolder sig ofte kreativt i køkkenet, hvor hun dykker ned i forskellige kulinariske specialiteter. Således finder du i weekenden ofte Katinka i selskab med et glas rødvin, god musik, og en masse boblende gryder. Har en kandidat i kommunikation fra RUC, og arbejder pt. på et behandling-stilbud for unge piger. Styrke: Hjemmelavet mad, svaghed: indisk take away.

Marianne (31): Som tidligere ansat i Miljøstyrelsen kan Marianne fortælle dig alt, der er værd at vide om affaldssortering! Har en kandidat fra DTU og arbejder pt hos Energistyrelsen. Når Marianne har fri er hun typisk altid i gang med at planlægge sociale aktiviteter for enten sine kolleger eller bofæller, og er desuden engageret i forskelligt frivilligt arbejde. Styrke: Eventplanlægning, svaghed: krabbesalat.

Synes du ovenstående lyder som noget, du kunne tænke dig at være en del af? Så skriv en mail til enest den 21. marts kl 00.00, hvor du beskriver dig selv, dine interesser og hvorfor det netop skal være DIG der skal være vores nye bofælle :) Vedhæft desuden gerne et billede af dig selv (så vi kan se giraffen!).
Vi forventer at holde samtaler d. 24 og 26. marts.

Kh Dobbeltdækkeren

Facilities

Smoking
Pets allowed
Washing machine
Dishwasher
Cable tv
Internet

Roommate criteria

Preferred gender:
All are welcome
Age:
25 - 37
Cleanliness:
All are welcome
Snoring:
All are welcome
Party habits:
All are welcome
+ Read more